I-L

A-B, C-E, F-H, M-O, P-S, T-Z

I-Company Werken bij I-Company

Wil jij werken bij I-Company? Bekijk onze actuele vacatures. I-Company is een professioneel bureau, dat internetexpertise combineert met kennis van marketing, bedrijfsprocessen, IT en ondernemingsgeest. Sinds onze oprichting in 1999 ondersteunen wij vanuit ons kantoor in Hoofddorp grotere en kleinere opdrachtgevers in zowel de commerciële als de publieke sector.

IBB Amsterdam Werken bij IBB Amsterdam

Wil jij werken bij IBB? Bekijk onze actuele vacatures. IBB is een adembenemend snel groeiend bedrijf in Amsterdam dat trendy horloges en fashionable sieraden levert aan de betere juweliers. Merken die ons bedrijf importeert zijn onder andere GUESS, Gc, Nautica en Marc Ecko. Onderscheidend zijn onze eigen juwelenmerken; Ti Sento, Blush, Charming en Tirisi. Ons bedrijf is jong en dynamisch, we werken hard en met veel drive. Kenmerkend voor onze cultuur zijn de korte lijnen en de onderlinge loyaliteit. We zijn betrokken bij onze producten,
klanten, leveranciers en elkaar.

Ibuildings Werken bij ibuildings

Wil jij werken bij Ibuildings? Bekijk onze actuele vacatures. Ibuildings is in 1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties. Vanaf de start is ervoor gekozen om dit alleen te doen op basis van PHP-technologie. Door deze focus beschikken we inmiddels over een schat aan kennis en ervaring. In Nederland en Engeland zijn we dé autoriteit op het gebied van PHP.

IceMedia International icemedia

Wil jij werken bij Icemedia? Bekijk onze actuele vacatures. Icemedia is opgericht in 2001 en heeft kantoren in Amsterdam, München en de Caraïben. In België, Frankrijk, Spanje en Italië werken we met agentschappen om de lokale markt te bedienen. De kracht van Icemedia ligt in het activeren van merken, het creëren van mond-tot-mond reclame en data acquisitie. Onze campagnes bieden consumenten een persoonlijke en waardevolle merkervaring en zorgen zo voor conversaties rondom een merk.

ICreative / Easy Systems Werken bij Icreative

Wil jij werken bij Icreative? Bekijk onze actuele vacatures. We adviseren, implementeren en onderhouden oplossingen voor het digitaal verwerken van in- en uitgaande documenten zoals inkoopfacturen en andere bedrijfsdocumenten zoals vrachtbrieven, certificaten en poststukken. Daarnaast leveren wij oplossingen voor e-facturatie en het inkoop/procurement proces. Klanten kiezen voor onze marktleidende oplossingen – Basware, Kofax en EasyDistribution – vanwege onze ervaring en onze proces- en materiedeskundigheid. Onderzoeksbureau Forrester kenmerkte ons Procure to Pay aanbod onlangs nog als het meest compleet en het meest gebruikersvriendelijk.

ICT Concept Werken bij ICT Concept

Wil jij werken bij ICT Concept? Bekijk onze actuele vacatures. ICT Concept is marktleider in de juridische sector en ICT specialist voor vele sectoren binnen het MKB. Als onafhankelijke adviseur en leverancier van automatiseringsoplossingen weten ze precies wat een ondernemer nodig heeft.  ICT Concept ondersteunt honderden grote en kleinere ondernemingen in heel Nederland met werkplek IT, softwarebeheer, werken in de Cloud, telefonie en internet.

ICTroom Company Werken bij ICTroom

Wil jij werken bij ICTroom? Bekijk onze actuele vacatures. ICTroom Company is de specialist op het gebied van ontwerpen, bouwen en managen van computerruimten en datacenters. Een jonge, dynamische organisatie die zich in 5 jaar tijd heeft weten te ontwikkelen tot één van de belangrijkste en meeste succesvolle spelers in hun segment. Door ervaring, knowhow en een uniek portfolio is ICTroom inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende en snelst groeiende bedrijven binnen de technologie sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een hoge mate van collegialiteit en passie voor de organisatie en het product. Initiatief wordt rijkelijk beloond en de organisatie heeft een klimaat gecreëerd waarin mensen kunnen excelleren.

IDG Nederland Werken bij IDG

Wil jij werken bij IDG? Bekijk onze actuele vacatures. IDG Nederland is een mediabedrijf dat gebruikers en aanbieders van tech- en tech-gerelateerde producten en diensten overal en altijd verbindt en informeert. Hiermee helpen we onze klanten de juiste keuzes te maken en de beste resultaten te halen.

Illycaffé Werken bij illy

Wil jij werken bij Illy? Bekijk onze actuele vacatures. Opgericht in 1933 door Francesco Illy, produceert en verkoopt illycaffè over de hele wereld een unieke koffieblend van hoge kwaliteit bestaande uit negen soorten zuivere Arabica. Uit het evenwicht van deze ingrediënten, afkomstig uit Zuid-Amerika, Centraal Amerika, India en Afrika, ontstaat de onmiskenbare illy-smaak, die altijd en in ieder koffiekopje constant is waar dit ook ter wereld gedronken wordt.

Imgroma BV Werken bij Imgroma

Wil jij werken bij Imgroma? Bekijk onze actuele vacatures. Imgroma BV is een marketing- en verkooporganisatie voor hoogwaardige zelfzorgproducten. Imgroma richt zich op relevante distributiekanalen als drogisterijen, apotheken, babyspeciaalzaken en supermarkten in de Nederlandse markt.

Indesit Company InternationalWerken bij Indesit

Wil jij werken bij Indesit? Bekijk onze actuele vacatures. Indesit offers a wide range of household appliances for people who enjoy a dynamic lifestyle: efficiency, reliability and functionality are the key values of Indesit.

Infor Werken bij Infor

Wil jij werken bij Infor? Bekijk onze actuele vacatures. Infor is een ander soort softwarebedrijf. Wij leveren oplossingen aan ondernemende bedrijven die het beste van twee werelden willen: oplossingen die net zo branchespecifiek zijn als die van een kleinere leverancier, maar dan ondersteund door een bedrijf met de financiële stabiliteit en mondiale aanwezigheid van een softwaregigant. Tot dusver bestond deze combinatie niet. Infor werd opgericht om dit gat te vullen. En onze strategie werkt. In het afgelopen boekjaar kozen 1000 nieuwe klanten voor Infor en niet voor onze concurrenten

Information Builders Nederland Werken bij Information Builders

Wil jij werken bij Information Builders? Bekijk onze actuele vacatures. Information Builders weet hoe Business Intelligence hoort te werken. Wij concentreren ons al meer dan 30 jaar op het samenbrengen van informatie zodat deze toegankelijk en begrijpelijk is voor zakelijke gebruikers.

ING Bank Werken bij ING Bank

Wil jij werken bij ING? Bekijk onze actuele vacatures. ING is een grote internationale bankverzekeraar. In Nederland werken 30.000 medewerkers voor de verschillende labels en business lines van ING. Er werken medewerkers in een veelheid aan functies: van accountmanagers tot ICT’ers, van financieel analisten tot verzekeringsadviseurs, van administratief medewerkers tot vastgoedontwikkelaars. Die diversiteit aan labels, business lines en functies bieden je uitstekende carrièremogelijkheden, ook op internationaal niveau.

INITI8 Werken bij INITI8

Wil jij werken bij INITI8? Bekijk onze actuele vacatures. INITI8 helpt bedrijven en ketens van organisaties om hun processen beheersbaar te houden. INITI8 maakt hierbij onder andere gebruik van scenarioanalyses en de door INITI8 ontwikkelde tool voor management informatie CTRL8 (zeg: control-aid).

InnoEssentials International Werken bij InnoEssentials

Wil jij werken bij InnoEssentials? Bekijk onze actuele vacatures. InnoEssentials is a full service marketing organisation with insights in potential, marketability and consumer needs. they judge each invention on its own commercial merits, working towards a win-win situation: for the inventor, the manufacturer, the retailer and the consumer.

InSites Werken bij InSites

Wil jij werken bij InSites? Bekijk onze actuele vacatures. Since we started InSites Consulting in 1997, we never really wanted to be market researchers. This might sound surprising given our academic roots. But passion does strange things to people.

Inter Access Werken bij Inter Access

Wil jij werken bij Inter Access? Bekijk onze actuele vacatures. Inter Access biedt organisaties een totaalaanbod voor ontwerp, realisatie en beheer van hun applicaties en infrastructuur op basis van de nieuwe architectuurprincipes waarin flexibiliteit vooropstaat. Met ruim vijfhonderd medewerkers in vaste dienst en tweehonderd externe professionals in Nederland en België is Inter Access al meer dan dertig jaar de IT-dienstverlener bij uitstek voor middelgrote organisaties in de publieke sector, de zorgsector, financiële dienstverlening en kennisintensieve organisaties.

Interactive Dialogue FactoryWerken bij ID Factory

Wil jij werken bij Inter ID Factory? Bekijk onze actuele vacatures. ID Factory is een full service online marketingbureau die helpt om online succesvol te ondernemen. ID Factory combineert kennis van online marketing en social media met CRM strategieën die hun waarde in de praktijk hebben bewezen.

Intergreen BV Werken bij Intergreen

Wil jij werken bij Inter Intergreen? Bekijk onze actuele vacatures. Intergreen is een professionele organisatie op het gebied van de in- en verkoop van bloemen en planten. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het conceptmatig en tailor-made leveren van verkoopklare bloemen, boeketten en planten aan grote supermarktketens.

Intermax Werken bij Intermax

Wil jij werken bij Intermax? Bekijk onze actuele vacatures. Intermax Managed Hosting is al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in het beheren en beschikbaar houden van bedrijfskritische applicaties en infrastructuren.

Interoute Werken bij Interoute

Wil jij werken bij Interoute? Bekijk onze actuele vacatures. Interoute is één van de snelstgroeiende ICT services provider. Daarnaast zijn wij eigenaar en operator van het meest geavanceerde en wijdvertakte Europese Next Generation-netwerk voor spraak en data. Interoute biedt u een breed portfolio aan van applicatiehosting-, spraak- en dataoplossingen, variërend van fysieke netwerkgebaseerde producten (‘the ground’) tot virtual hosting services (‘the cloud’).

Intersnack Nederland Werken bij Intersnack

Wil jij werken bij Intersnack? Bekijk onze actuele vacatures. Intersnack Nederland is onderdeel van de Intersnack Group. De Intersnack Group is een sterke Europese aanbieder van zoute snacks, noten en aanverwante producten zoals o.a. pindakaas. Wij hebben diverse productie vestigingen in heel Europa. De Intersnack Group is in 2008 ontstaan uit een fusie van Intersnack en The Nut Company. Intersnack Nederland levert een uitgebreid assortiment zoute snacks, noten en pindakaas. Deze producten worden zowel onder eigen merken als Jack Klijn, Pom-Bär, Millies en Chio, als onder private label verkocht. Daarnaast leveren wij een veelheid aan halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Interxion Werken bij Interxion

Wil jij werken bij Interxion? Bekijk onze actuele vacatures. Interxion owns and operates 55,800m2 of colocation space within 28 data centers in 11 countries across Europe. As a leading pan-European provider of co-location and associated managed services, Interxion delivers a full set of services that allow more than 1,100 companies to securely house, connect, monitor and maintain mission-critical IT equipment.

Ion-IP Werken bij ion-ip

Wil jij werken bij ION-IP? Bekijk onze actuele vacatures. ION-IP staat voor “eye-on-IP” en heeft meer dan 12 jaar een bewezen staat van dienst in de markt voor Application Delivery Networks (ADN). Als strategische partner ondersteunen we organisaties bij het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van security en performance van uw kritische online applicaties.

IPROSPECT Werken bij iprospect

Wil jij werken bij iProspect? Bekijk de actuele vacatures. iProspect maximaliseert de resultaten van online media over de volle breedte van het digitale spectrum met search als basis. Gedreven door kennis, data en unieke technologie realiseert iProspect aantoonbaar rendement binnen de marketing mix voor klanten van vele A-merken binnen onder andere de retail, finance en travel branche. iProspect Nederland telt ruim 120 medewerkers, heeft vestigingen in Amsterdam (hoofdkantoor) en Nijmegen (satellietkantoor) en is onderdeel van een internationaal netwerk in 43 landen.

Ipsos Synovate Werken bij Ipsos

Wil jij werken bij Ipsos? Bekijk onze actuele vacatures.Ipsos is de op twee na grootste marktonderzoekorganisatie ter wereld. Schaal is cruciaal. Om voorop te lopen op het gebied van operational excellence, om de beste onderzoekers en thought leaders aan te kunnen trekken en om grootschalig te kunnen investeren in innovatie.

iQU.com Werken bij IQU

Wil jij werken bij iQU? Bekijk onze actuele vacatures. We founded iQU™ in 2009 to service the online interactive entertainment market. As gamers ourselves, we saw that although the industry was growing rapidly, there was little information available about the gamers driving that growth. So we created GameriQU™, a sophisticated platform that maps gamer behavior, and we now operate the most comprehensive database of online gamer profiles. GameriQU tracks gamer activities wherever they happen, across multiple platforms and around the world.

Iris MobileWerken bij iris mobile

Wil jij werken bij IRIS Mobile? Bekijk onze actuele vacatures. IRIS Mobile is onderdeel van de TELECOM Result Group. Hiertoe behoren ook BNF Telecom, VOICE Rent, PANAS Hosted en ORAKEL Telemediair. IRIS Mobile vindt haar oorsprong binnen BNF Telecom dat in 1992 haar start maakte. In de jaren 2000/2001 werd de GSM-box bijzonder populair. Op dat moment werd duidelijk dat afstemming tussen de SIM-kaarten in de GSM-box en de medewerkers met een mobieltje meer dan noodzakelijk werd. Sinds 2005 behoort mobiele telefonie met alles wat daarbij hoort tot het takenpakket. Vanwege de grote groei is er in 2008 voor gekozen alle activiteiten die met mobiel te maken hebben te verzelfstandigen. De nieuwe naam werd IRIS Mobile BV.

Isaac Software Solutions BVWerken bij ISAAC

Wil jij werken bij Isaac? Bekijk onze actuele vacatures. Isaac Software Solutions is sinds 1999 “gek van internet”. Ze werken dagelijks met passie en gedrevenheid aan web- of software oplossingen. Zoals beheerbare websites, professionele webshops, effectieve mobiele applicaties en solide middleware.

 

IsobarWerken bij isobar

Wil jij werken bij Isobar? Bekijk onze actuele vacatures. Isobar is een full service communicatiebureau met een digitaal hart, klaar voor de toekomst in zowel bought, owned als earned media. Ontstaan uit een samensmelting van gepassioneerde specialisten op het gebied van Digital Creative, Mobile Marketing en Social Media, combineren wij de kracht van creativiteit en data voor de merken en business van onze klanten. In Nederland en internationaal.

IT-Workz BV Werken bij IT-Workz

Wil jij werken bij IT-Workz? Bekijk onze actuele vacatures. De wereld verandert, de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. IT-Workz gelooft sterk in de kracht van innovatie, dat technologie écht een positieve verandering in het onderwijsproces kan brengen. Door onze kennis en expertise van het onderwijs zijn wij in staat de technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische toepassingen voor het onderwijs.

Itec Office SystemsWerken bij itec

Wil jij werken bij Itec? Bekijk onze actuele vacatures. Itec is de grootste onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen in de Benelux met vestigingen in Zaltbommel, Antwerpen en Kortrijk. Sinds de oprichting in 1987 heeft de techniek grote ontwikkelingen doorgemaakt, wat het zelfde is gebleven is het continue streven naar kwaliteit, maatwerk en serviceverlening. Al 25 jaar onderscheidt Itec zich van andere leveranciers door een unieke onafhankelijkheid, logistieke zelfstandigheid en sterke service.

J.S. Polak Werken bij JS Polak

Wil jij werken bij J.S. Polak? Bekijk onze actuele vacatures. J.S. Polak is een kwaliteitsleverancier van kruiden en specerijen in de bakkerijsector. Ons kwaliteitsbeleid is gericht op de kwaliteit en continuïteit van de productie van onze klanten. Onze klanten kunnen volledig op onze producten vertrouwen. Een goed kwaliteitsmanagementsysteem staat hierbij aan de basis. Onze kwaliteitsdienst controleert de grondstoffen, de productieprocessen en het eindproduct continue.

Jasno International BV Werken bij JASNO

Wil jij werken bij Jasno Shutters? Bekijk onze actuele vacatures. Jasno Shutters bestaan al eeuwen, maar in West-Europa waren ze aanvankelijk niet zo bekend als in de mediterrane landen en de Verenigde Staten, tot verbazing van de Nederlander Jeroen Hermans. In 2001 richtte hij daarom het bedrijf JASNO op. Hij gaf de traditionele shutter qua look & feel een eigentijdse uitstraling, onder meer door verzonken scharnieren te gebruiken. Samen met een houtbewerkingsbedrijf in Polen werd binnen een jaar de productielijn opgezet en met de eerste geproduceerde shutters nam JASNO deel aan een interieurbeurs in Eindhoven.

JéWéRETWerken bij JéWéRET

Wil jij werken bij JéWéRET? Bekijk onze actuele vacatures. Wil jij werken bij JéWéRET? Bekijk onze actuele vacatures JéWéRET is gespecialiseerd in doe-het-zelf producten voor toepassingen in huis en interieur. Een deel wordt in eigen huis geproduceerd door de eigen JéWé Houtwarenfabriek. Het bedrijf heeft in totaal 450 medewerkers en behoort tot N.V. Deli Maatschappij (Deli) in Rotterdam, een organisatie die haar oorsprong heeft in Indonesië. Deli is actief in hout- en bouwproducten, agriproducten en bandtabak. JéWéRET levert o.a. vloeren, kast- en opbergsystemen, profielen, geschaafd en ruw hout, wanden en plafonds en decoratieve producten aan de DHZ-markt. Middels een conceptmatige assortimentsinvulling en actieve ondersteuning van de merken van JéWéRET, biedt JéWéRET de retailer en uiteindelijk de consument een uitgekiend assortiment met maximale ondersteuning.

JMANGOWerken bij JMANGO

Wil jij werken bij Jmango? Bekijk onze actuele vacatures. Als one-stop-shop voor end-to-end mobiele telefonie beantwoordt Jmango de telefonische oproepen binnen nieuwe en snelgroeiende markten. Met zijn unieke, eigen, technologie, loopt Jmango voorop in het leveren van innovatieve en naadloze mobiele oplossingen voor elke mobiele telefoon waar dan ook.

John West Holland Werken bij John West

Wil jij werken bij John West? Bekijk onze actuele vacatures. John West is het merk dat er al meer dan honderd jaar voor zorgt om u overheerlijke, gezonde vis van de beste kwaliteit te leveren. Daar hebben we onze faam aan te danken. Nog steeds stellen we alles in het werk om de beste en smakelijkste vis voor u te vinden en doen we de grootst mogelijke moeite om deze gezonde vis uit de zeven wereldzeeën op uw bord te krijgen. U kent John West ongetwijfeld al van zijn tonijn, zalm, sardines, ansjovis en makreel, vanwege de hoogste kwaliteit. Maar nu zijn er zoveel meer – fantastische nieuwe producten en talloze nieuwe ideeën rond onze vis – allemaal om uw leven nog eenvoudiger, gezonder en smakelijker te maken.

Joico Europe Werken bij Joico

Wil jij werken bij Joico? Bekijk onze actuele vacatures. 1975 JOICO® was founded in Los Angeles, the birthplace of new ideas and approaches, by this successful hairdresser who quickly expanded from one salon to a chain of 34 salons across Southern California. As well as being a stylist, he had an intrinsic understanding of the science involved to maintain healthy, beautiful hair. Dissatisfied by the under-preforming products on the market at this time and unable to find a formulator that could deliver the results, he returned to university to study chemistry. So committed to learning what was needed to create high performance hair care products, he convinced his professor to give him additional private tutorials to gain a deeper understanding of his subject.

JTI Services Netherlands Werken bij JTI

Wil jij werken bij JTI? Bekijk onze actuele vacatures. JTI – Japan Tobacco International is de internationale tabaksonderneming van Japan Tobacco, de derde internationale tabaksfabrikant ter wereld, met een wereldwijd marktaandeel van 11% en een marktkapitalisatie van ongeveer US$ 32 miljard.

Just-Eat Benelux Werken bij Just Eat

Wil jij werken bij Just-Eat? Bekijk onze actuele vacatures. Online eten bestellen via Just-Eat is slim, safe en snel! Met 3 klikken heb je zo pizza, shoarma, spareribs, Chinees of ander eten thuisbezorgd. Bestel online.

K-SwissWerken bij K-SWISS

Wil jij werken voor K-Swiss? Bekijk onze actuele vacatures. K-Swiss. Since 1966, K·Swiss has represented innovation, quality, performance and style. Its signature K-SWISS “CLASSIC,” the first leather tennis shoe, made its debut at Wimbledon in 1966, and more than 40 years later, is still a style staple both on and off the court. Today, K·Swiss’ premium sports heritage has expanded from tennis footwear, to also lifestyle, running, training, nautical, and free-running footwear that stands up to the performance demands of world-class athletes and trendsetters alike.

Kamernet.nlWerken bij Kamernet

Wil jij werken bij Kamernet.nl? Bekijk onze actuele vacatures. Kamernet.nl biedt woningen aan voor huurders en plaatsen advertenties voor verhuurders. Registreren op Kamernet.nl is gratis! De registratie geeft je toegang tot alle kamers, verhuurders en andere voordelen die de website te bieden heeft.

KasperskyWerken bij Kaspersky

Wil jij werken bij Kaspersky? Bekijk onze actuele vacatures. Kaspersky Lab is een internationale groep die meer dan 1.500 hooggekwalificeerde specialisten in dienst heeft. Het hoofdkantoor is gevestigd in Moskou en er zijn tevens verschillende regionale kantoren in vijf wereldregio’s: Europa; Oost-Europa; het Midden Oosten en Afrika; Noord-Amerika en Zuid-Amerika; Azië en het Pacifisch gebied; en Japan. Het bedrijf is momenteel actief in meer dan 100 landen over de hele wereld. Haar producten en technologieën bieden bescherming aan meer dan 250 miljoen gebruikers wereldwijd.

Keelings Continental BV Werken bij Keelings

Wil jij werken bij Keelings? Bekijk onze actuele vacatures. Keelings is a multinational company, focused on growing, sourcing, shipping, marketing and distributing fresh produce from sources around the world for Irish, UK and European consumers. Our products include fresh fruit, salads, vegetables, flowers and logistic services. We are experts in our business with over 60 years experience in the fresh produce sector. Our mission is to work in partnership with our suppliers and customers to deliver quality fresh produce to the consumer. While browsing this website you will learn about Keelings Group and our extensive produce range. Our diverse worldwide portfolio of fresh produce is highlighted through colourful displays including nutritional information, recipes and interesting facts.

Kijkshop.nlWerken bij Kijkshop

Wil jij werken bij Kijkshop? Bekijk onze actuele vacatures. In 1973 werd in ‘s-Hertogenbosch de eerste Kijkshopvestiging geopend. Het winkelen achter glas, de eerste virtuele winkelformule ter wereld, bleek een enorm succes en we hebben momenteel dan ook ruim 100 vestigingen door heel Nederland. Kijkshop is onderdeel van Klockgrossisten i Norden Netherlands BV (KIN).

KLM HoofdkantoorWerken bij KLM

Wil jij werken bij KLM? Bekijk onze actuele vacatures. Samen met Air France geeft KLM invulling aan haar leidende rol in de Europese luchtvaart. Betrouwbaar en met Nederlands pragmatisme zorgen 32.000 KLM’ers voor vernieuwende producten voor klanten en voor een veilige, efficiënte en servicegerichte operatie met actieve aandacht voor duurzaamheid. Ze streven naar winstgevende groei die niet alleen bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen, maar ook aan de economische, maatschappelijke en sociale ontwikkeling.

Kneipp Nederland Werken bij Kneipp

Wil jij werken bij Kneipp? Bekijk onze actuele vacatures. Sinds 1891 is Kneipp al bezig met de ontwikkeling van natuurlijke producten voor ontspannende en speciale momenten. De geneeskrachtige werking van water samen met de werking van andere natuurlijke producten staat nog steeds centraal bij hun huidige producten en in de ontwikkeling van nieuwe producten.

KNNSWerken bij KNNS

Wil jij werken bij KNNS? Bekijk onze actuele vacatures. KNNS Business Solutions biedt eersteklas oplossingen voor ondernemers in het MKB en MKB+. KNNS is in staat de zorg voor ICT en office printing volledig uit handen te nemen en op afstand te monitoren. Voor een scherp, vast bedrag per maand profiteren ondernemers van een goed opgebouwde ICT-omgeving en een printerpark op maat.

KodisionWerken bij Kodision

Wil jij werken bij Kodision? Bekijk onze actuele vacatures. Kodision is een zelfstandig Nederlands softwarehuis dat sinds 1998 software ter ondersteuning van dienstverlening ontwikkelt en implementeert bij middelgrote en grote organisaties in de financiële sector, de publieke sector en de zakelijke dienstverlening.

Koning & HartmanWerken bij Koning & Hartman

Wil jij werken bij Koning & Hartman? Bekijk onze actuele vacatures. Met ruim 550 medewerkers leveren wij producten en diensten voor met name industriële, telecom, kabel en energie-infrastructuren; totaaloplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers sneller, beter en goedkoper worden. Het echte vakmanschap kenmerkt ons bedrijf. We zijn in veel economische sectoren actief: telecom, openbaar vervoer, water, energie, overheid, maakindustrie (OEM), voedingsmiddelenindustrie, farmacie, openbare orde & veiligheid en financiële dienstverlening. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, de overige kantoren in Delft, Veenendaal en Vilvoorde (België).

Koning Aap ReizenWerken bij Koning Aap

Wil jij werken bij Koning Aap Reizen? Bekijk onze actuele vacatures. Koning Aap Reizen biedt bijna 110 prachtige reizen naar werkelijk alle uithoeken van onze planeet. Wij werken met enthousiaste landenspecialisten en deskundige reisbegeleiders. Tijdens onze reizen ga je op zoek naar beleving en authenticiteit. Het beleven van de lokale cultuur is reisdoel nummer één.

Kramp BeneluxWerken bij Kramp

Wil jij werken bij Kramp? Bekijk onze actuele vacatures. Kramp is één van de grootste en hardst groeiende technische groothandels van Europa. Dit is te danken aan 300 miljoen euro omzet en 1,5 miljoen artikelen die uit voorraad leverbaar zijn. Maar bovenal aan onze 1.100 medewerkers wereldwijd. Maar Kramp wil meer: een leidende positie in de markt. Met enthousiaste, vakkundige en professionele medewerkers gaan we dit realiseren. In een dynamische markt en een klantgerichte organisatie vraagt dit om ambitieuze medewerkers.

Kwantum Nederland BVWerken bij Kwantum

Wil jij werken bij Kwantum? Bekijk onze actuele vacatures. Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en Vlaanderen. Met circa 100 zelfbedieningswinkels op makkelijk bereikbare locaties weten vele klanten ons snel te vinden. Kwantum is marktleider in vloerbedekking, laminaat, gordijnen, vitrages, behang en verlichting en een van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, rotan, kindermeubelen, woningdecoratie, opberg, gereedschap, huishoudtextiel en verf.

Lebara Mobile BVWerken bij Lebara

Wil jij werken bij Lebara? Bekijk onze actuele vacatures. In 2004 begon Lebara Mobile in Nederland als eerste aanbieder van voordelige internationale mobiele telefonie. Begin 2010 waren er meer dan 2,5 miljoen klanten in Nederland, Denemarken, Spanje, Zwitserland, Engeland, Australië en Duitsland.

Leisure GroupWerken bij Leisure Group

Wil jij werken bij Leisure Group? Bekijk onze actuele vacatures. De @Leisure Group is marktleider in de Benelux en één van de grootste spelers op de Europese markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. De @Leisure Group ontplooit op internet meerdere activiteiten, waaronder die van ‘touroperator’, wederverkoper (aggregator) en online marktplaats (enabler). Via haar consumentenmerken Belvilla, Ardennes Relais, Jules Villas, Casa4all en CityTrips-europe fungeert de @Leisure Group als ‘touroperator’ in de vakantiehuizenverhuur. In totaal verzorgt de holding de verhuur van ongeveer 20.000 vakantiehuizen in 19 Europese landen.

Libbey LeerdamWerken bij Libbey

Wil jij werken bij Libbey? Bekijk onze actuele vacatures. For almost two centuries, Libbey has been known as the leading designer, manufacturer and marketer of high-quality glass tableware, especially in the North American market. With the acquisitions of Royal Leerdam in the Netherlands, Crisal in Portugal, the remaining 51% of Crisa in Mexico, and its building of a new factory in China, now Libbey is the second largest glass tableware producer in the world (by management estimates). This expanded manufacturing footprint positions Libbey well to service the tabletop needs of customers like you and others around the world.

Lightmaker AmsterdamWerken bij Lightmaker

Wil jij werken bij Lightmaker? Bekijk onze actuele vacatures. Lightmaker Amsterdam ontwikkelt interactieve (social) media projecten voor Nederlandse en internationale klanten. Ooit waren we een full service internet bureau maar doordat we altijd de laatste trends en ontwikkelingen volgen, past de omschrijving full service digital agency beter bij ons. We verzorgen consultancy, vormgeving, hosting en het ontwikkelen van online software, campagnes sites, interactieve video technologie, social media oplossingen, web sites, mobiele oplossingen en mutli touch applicaties.

Linde Gas BeneluxWerken bij Linde Gas

Wil jij werken bij Linde Gas? Bekijk onze actuele vacatures. Linde Gas Benelux, onderdeel van The Linde Group, is graag gesprekspartner voor al uw gastoepassingen op industrieel, medicinaal en voedingsmiddelengebied. Op deze site vindt u alles wat u moet weten over gassen. Van veilig omgaan met gassen tot het laatste nieuws over úw gastoepassingen.

LindorffWerken bij Lindorff

Wil jij werken bij Lindorff? Bekijk onze actuele vacatures. Lindorff Group AB is Europees marktleider in credit management en wereldwijd een van de toonaangevende spelers. Lindorff heeft 2200 werknemers in Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Rusland, Spanje en Zweden.

Lonka Werken bij Lonka

Wil jij werken bij Lonka? Bekijk onze actuele vacatures. Lonka is een familiebedrijf met ambitie. Familiebedrijf betekent: een team van betrokken medewerkers, waar iedereen elkaar kent. Ambitieus betekent: we groeien snel. Voor goede mensen bieden we volop kansen en doorgroeimogelijkheden. Werken bij Lonka is daarmee niet alleen gezellig, maar ook uitdagend en afwisselend!

Look-o-LookWerken bij Look-o-Look

Wil jij werken bij Look-o-look? Bekijk onze actuele vacatures. Bij Look-O-Look International werken mensen met een passie voor snoep. De kern van het succes van Look-O-Look International is immers het resultaat van de inzet van betrokken medewerkers. Dit betekent dat wij ons inspannen om onze mensen te ontwikkelen, te motiveren en te betrekken bij onze organisatie. Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden horen hier vanzelfsprekend bij. En dit niet alleen binnen onze eigen organisatie, maar ook binnen het gehele Perfetti van Melle concern.

Luxottica NederlandWerken bij Luxottica

Wil jij werken bij Luxottica? Bekijk onze actuele vacatures. Luxottica produceert en distribueert zonne- en standaardbrillen van hoge technische en stilistische kwaliteit. Elke collectie, elke bril, is het resultaat van een continu proces van onderzoek en ontwikkeling waarvan het doel is om te anticiperen en interpreteren op de behoeften, wensen en verlangens van de consumenten over de hele wereld.