M-O

A-B, C-E, F-H, I-L, P-S, T-Z

Magic HandsWerken bij Magic Hands

Wil jij werken bij Magic Hands? Bekijk onze actuele vacatures. Magic Hands is een ICT leverancier waarbij persoonlijk contact centraal staat. Dit persoonlijke aspect in de relaties met onze klanten is de basis van een goede communicatie, iets wat resulteert in een optimale oplossing voor u als klant. Immers; een goede communicatie is noodzakelijk om met elkaar in een open sfeer wensen en eisen te kunnen overleggen.

MailtrafficWerken bij Mailtraffic

Wil jij werken bij Mailtraffic? Bekijk onze actuele vacatures. Mailtraffic is een jong en ambitieus bureau, dat is gespecialiseerd in Direct Mail producties. Wij hebben kennis van DM én zijn thuis in de grafische markt. Dat maakt het mogelijk dat wij uw mailing binnen bijna iedere planning tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding produceren én dat wij helpen om het rendement uit mailing-acties te verhogen.

Mamut SoftwareWerken bij Mamut

Wil jij werken bij Mamut? Bekijk onze actuele vacatures. Mamut werd opgericht in 1994 en is een toonaangevende leverancier van ERP, CRM en internet gebaseerde oplossingen voor kleine ondernemingen in Noord Europa. Mamut biedt complete en gebruiksvriendelijke oplossingen aan tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding met geïntegreerde oplossingen voor de boekhouding, verkoopondersteuning, relatiebeheer (CRM), inkoop/logistiek, werknemers, projectbeheer, e-commerce, domeinen, e-mail en webhotel. Meer dan 400.000 gebruikers vereenvoudigen hun dagelijkse werkzaamheden met Mamut.

Managementboek.nlWerken bij Management Boek

Wil jij werken bij Managementboek? Bekijk onze actuele vacatures. Managementboek onderscheidt zich door het aanbod van boeken en aanverwante producten specifiek af te stemmen op de behoeftes van business professionals. Binnen deze specialisatie gaan wij verder in op de thema’s: advisering, coaching, communicatie, HRM, leidinggeven, marketing, training en zzp. Naast het traditionele boek kunt u bij ons terecht voor e-books, luisterboeken, spellen, boekevents, seminars, downloads en ons magazine. U vindt in totaal ruim 15.000 producten op Managementboek.nl.

Marlies DekkersWerken bij Marlies Dekkers

Wil jij werken bij Marlies Dekkers? Bekijk onze actuele vacatures. In 17 jaar tijd is Marlies Dekkers uitgegroeid tot één van de meest succesvolle lingerieontwerpsters van dit moment. Met ruim 1.000 verkooppunten wereldwijd, waarvan elf eigen winkels en 170 medewerkers. Enthousiaste jonge mensen met verschillende achtergronden. Zij hebben één ding gemeen: “they dare to be, dare to dream and dare to explore”.

MathWorksWerken bij MathWorks

Wil jij werken bij MathWorks? Bekijk onze actuele vacatures. MathWorks is de toonaangevende ontwikkelaar van wiskundige software voor engineers en wetenschappers. Ingenieurs en wetenschappers over de hele wereld vertrouwen op de producten om het tempo van de ontdekking, innovatie en ontwikkeling te versnellen.

McDonald’s Werken bij McDonald's

Wil jij werken bij McDonald’s? Bekijk onze actuele vacatures. McDonald’s Nederland is onderdeel van de McDonald’s Corporation, wereldwijd de grootste restaurantketen met meer dan 30.000 restaurants in meer dan 100 landen. Meer dan 70% van de McDonald’s restaurant wereldwijd is eigendom van lokale zelfstandige ondernemers.

MconomyWerken bij Mconomy

Wil jij werken bij Mconomy? Bekijk onze actuele vacatures. Mconomy BV is een vooraanstaand distributeur van hoogwaardige producten voor mobiele communicatie producten en trendy accessoires voor smartphones, MP3/iPod, iPad, iPhone en netbooks. Met een uitgebreid merk en product portfolio streeft Mconomy ernaar om snel in te springen op nieuwe marktontwikkelingen middels het leveren van innovatieve kwaliteits producten aan retail en wederverkopers.

MCS FulfilmentWerken bij MCS Fulfilment

Wil jij werken bij MCS Fulfillment? Bekijk onze actuele vacatures. MCS Fulfilment is een jong en dynamisch bedrijf. MCS denkt met u mee. Wij hebben een ervaren marketingteam wat u kan assisteren bij het opzetten van zo’n dergelijke actie. MCS Fulfilment kan het volgende voor u verzorgen: Orderverwerking via de post, telefonisch of het web, Pick / pack van de orders (zie order fulfilment), Verzenden van pakketten, Voorraadbeheer, Financieel fulfilment, Direct Mail, Klantenservice en het verzorgen van retourverwerking.

MECWerken bij MEC

Wil jij werken bij MEC? Bekijk onze actuele vacatures. Active Engagement is het MEC-sleutelwoord voor uw succes, en daarmee voor ons succes. Wij geloven dat hoe groter de betrokkenheid van consumenten is, des te waardevoller ze zijn voor  merken.  We zoeken daarom steeds naar manieren om consumenten actief bij uw merk te betrekken.  Consumentenrelevantie is altijd ons startpunt:  Waar, in welke vorm en op welk moment kunnen we relevant zijn voor onze doelgroepen? Wat brengt ze in beweging? Met Active Engagement slaagt MEC erin consumenten actief te verbinden met merken en zo bij te dragen aan waardevolle klantrelaties.

MEDIQWerken bij MEDIQ

Wil jij werken bij Mediq? Bekijk onze actuele vacatures. Mediq levert als internationale onderneming geneesmiddelen, medische middelen en de bijbehorende zorg. Ondernemen in de zorg is mensenwerk. Bij alles wat Mediq doet, staat de patient centraal. Wij willen dat patienten beter worden, dan wel zo goed mogelijk leren omgaan met hun aandoening, zodat zij zich gezonder voelen en hun plaats in de samenleving kunnen behouden.

Miinto Werken bij miinto

Wil jij werken bij Miinto? Bekijk onze actuele vacatures. Miinto biedt de consument de leukste fashion collectie, samengesteld door de beste fashion shops van Nederland. Het concept is een full service online verkoopplatform voor onafhankelijke fashion ondernemers die nog niet online actief zijn. Van het fotograferen van de individuele collecties tot de afhandeling van de financiële transacties, Miinto verzorgt het gehele proces. Individuele retailers kunnen hierdoor op een eenvoudige manier en tegen lage kosten hun producten online kunnen aanbieden.

Menzis Werken bij Menzis

Wil jij werken bij Menzis? Bekijk onze actuele vacatures. De zorgverzekeraars Menzis, Anderzorg en Azivo richten zich op het bieden van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zorg als toegevoegde waarde voor het welzijn en de gezondheid van klanten. De drie zorgverzekeraars bieden elk een basisverzekering, aanvullende verzekeringen en tandheelkundige verzekeringen. Menzis en Azivo bieden individuele en collectieve zorgverzekeringen aan, en werken ook met tussenpersonen. Anderzorg richt zich alleen op de individuele zorgverzekeringsmarkt.

MEOS SysteembeheerWerken bij MEOS

Wil jij werken bij Meos? Bekijk onze actuele vacatures. Meos Systeembeheer gelooft in een optimale balans tussen hoge beschikbaarheid van systemen, redelijke kosten en maximale klanttevredenheid, zodat de ICT doet wat het moet doen: de bedrijfsdoelen ondersteunen. Bij MEOS is heldere communicatie met klanten en collega’s net zo belangrijk als de juiste technische oplossing. Met deze filosofie in ons achterhoofd hebben we onze organisatie de afgelopen 15 jaar opgebouwd.

Merck Sharp & DohmeWerken bij MSD

Wil jij werken bij MSD? Bekijk onze actuele vacatures. MSD (Merck Sharp & Dohme) BV is al ruim vijftig jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland op het gebied van innovatieve geneesmiddelen. Omdat wij fundamenteel onderzoek doen, kunnen we niet alleen bestaande medicijnen verbeteren, maar juist ook geheel nieuwe geneesmiddelen ontwikkelen. Ook de afgelopen jaren zijn de geïntroduceerde medicijnen van MSD vaak de eerste in een nieuwe klasse.

MicroFormat SystemsWerken bij MicroFormat

Wil jij werken bij MicroFormat Systems? Bekijk onze actuele vacatures. MicroFormat Systems, sinds 1977. Specialist en onbetwist autoriteit op het gebied van vereeuwiging van documenten. Digitaal of analoog of een combinatie van beiden. En met documenten bedoelen we alle denkbare dragers van beeld en geschrift. MicroFormat werkt uitsluitend met de modernste en meest efficiënte technieken. En vanzelfsprekend beschikken we over zowel standaard als maatwerk software voor een toegankelijke ontsluiting van data op ieder gewenst gebruiksniveau. Zo blijft uiteindelijk veel voor de eeuwigheid bewaard.

MicrosoftWerken bij Microsoft

Wil jij werken bij Microsoft? Bekijk onze actuele vacatures. Als wij bij Microsoft naar de wereld kijken zien we mensen en bedrijven die meer willen, meer kunnen en dromen koesteren. Dat inspireert ons om software te maken die u helpt deze ambities te verwezenlijken. Wij willen mensen en bedrijven over de hele wereld in staat stellen hun mogelijkheden ten volle te benutten. Microsoft wil klanten helpen zich persoonlijk en beroepsmatig te verbeteren en doelstellingen te verwezenlijken die onmogelijk leken. Dat is onze missie. Daar staan we achter.

MilgroWerken bij Milgro

Wil jij werken bij Milgro? Bekijk onze actuele vacatures. Wij vinden afval niet normaal! Onze managers preventie en recycling zorgen dat onze relaties hun grondstoffen behouden en hierdoor kosten besparen. Door relaties mee te nemen naar grip op afval, op verspilling en op grondstof. Dat doen we onafhankelijk, vanuit kennis en kunde van grondstof en afval. Wij bieden u grip op afvalprocessen en zetten in op preventie en hergebruik. Hierdoor zijn wij dé partner om verspilling van grondstof te voorkomen en verbruik van grondstof om te zetten in gebruik.

MindshareWerken bij Mindshare

Wil jij werken bij Mindshare? Bekijk onze actuele vacatures. Mindshare is een wereldwijd media en marketing bureau. Met bijna 6.000 werknemers in 67 landen claimen ze één doel: bekendheid en winstgevendheid voor opdrachtgevers en hun merken. Mindshare: the leading marketing and media network with imagination and technology at our heart.

MinescapeWerken bij Minescape

Wil jij werken bij Minescape? Bekijk onze actuele vacatures. Minescape is een bedrijf dat is ontstaan vanuit de aanhoudende behoefte in de recruitmentmarkt naar alternatieve online marketingoplossingen voor vacature websites. Oprichter en bedenker Dirk Driessen heeft jarenlang ervaring opgedaan op het gebied van Internet, Google vindbaarheid, Jobboards, Social Media en Online Marketing.

Modern Media IT Werken bij ModernMedia

Wil jij werken bij Modern Media? Bekijk onze actuele vacatures. Passie voor online vertaalt zich bij Modern Media in toonaangevende en effectieve online oplossingen. Deze maken ze mogelijk door hun klanten te ontzorgen. Ontzorgen doen ze zowel tijdens als ná oplevering van uw project. Tijdens de projectfase nemen ze graag het voortouw in het denk- (strategie, concept en design) en bouwwerk (techniek en implementatie). Ná oplevering nemen we met liefde het beheer en de hosting uit handen.

MoneyouWerken bij moneyou

Wil jij werken bij MoneYou? Bekijk onze actuele vacatures. MoneYou B.V. is een zelfstandige dochteronderneming van ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. gevestigd te Amersfoort. ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. is onderdeel van ABN AMRO Bank N.V. en is begin 2006 ontstaan uit de integratie van de hypotheekactiviteiten van ABN AMRO Bank N.V. en het vroegere Bouwfonds Hypotheken. ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. en kan optreden als aanbieder van betaal-, spaar en kredietproducten alsmede als bemiddelaar van verzekerings- en kredietproducten. Op grond van de Wet op het financieel toezicht is op ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. het depositogarantiestelsel van toepassing, de MoneYou Spaarrekening en het MoneYou Spaardeposito vallen onder het depositogarantiestelsel.

Monuta Werken bij Monuta

Wil jij werken bij Monuta? Bekijk onze actuele vacatures. Monuta Uitvaartzorg is uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar. Wij maken samen met nabestaanden van elk einde een mooie herinnering.

Motivaction InternationalWerken bij Motivaction

Wil jij werken bij Motivaction? Bekijk onze actuele vacatures. Motivaction is een fullservice onderzoeksbureau dat voor zijn opdrachtgevers kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksspecialismen combineert met kennis van organisaties en de omgeving waarin deze actief zijn.

MproofWerken bij Mproof

Wil jij werken bij Mproof? Bekijk onze actuele vacatures. Mproof is al meer dan 15 jaar specialist in service management. Op basis van Clientele software leveren en implementeren wij toepassingen voor de professionele ondersteuning van medewerkers, klanten en burgers. Sinds 2006 worden, via een uitgebreid netwerk van partners, Clientele softwareoplossingen ook met succes internationaal verkocht.

MT MediaGroepWerken bij MT MediaGroep

Wil jij werken bij MT MediaGroep? Bekijk onze actuele vacatures. MT MediaGroep BV is op 1 april 2009 via een management buy out verzelfstandigd vanuit VNU Media BV. Het zittende management van toen kocht de titels van VNU Media BV samen met investeerder Amerborgh en Vondel Finance. MT MediaGroep BV is de uitgever van Sprout , Management Team, Techbusiness.nl en Sync.nl

MtelWerken bij Mtel

Wil jij werken bij Mtel? Bekijk onze actuele vacatures. Mtel is ruim 20 jaar specialist op het gebied van telefonische bereikbaarheid en selfservice-oplossingen. Mtel beschikt over de zakelijke en technische expertise om betrouwbare, schaalbare en flexibele klantcontactoplossingen te realiseren. Circa 20% van al het inkomende telefoonverkeer in Nederland wordt door Mtel afgehandeld, wat neerkomt op ruim 80 miljoen klantcontacten per jaar.

Multrix Werken bij Multrix

Wil jij werken bij Multrix? Bekijk onze actuele vacatures. Multrix helpt organisaties aan de greep van steeds meer, steeds zwaarder en steeds duurder te ontkomen. En biedt daarmee tegelijk weer volop ruimte voor vernieuwing. Uitgangspunt is dat IT het werken en samenwerken eenvoudiger moet maken in plaats van complexer.

MYLAPS Werken bij MYLAPS

Wil jij werken bij MYLAPS? Bekijk onze actuele vacatures. In november 2008 zijn de twee leidende bedrijven in de tijdregistratie bij sporten, ChampionChip en AMB i.t., samen gegaan. Tezamen creeëren zij een internationale marktleider op het gebied van sports timing voor active- en gemotoriseerde sporten. De nieuwe naam van het bedrijf is MYLAPS.

myThings Werken bij MyThings

Wil jij werken bij myThings? Bekijk onze actuele vacatures. Generating over 8 million conversions to date, myThings is a conversion machine. We drive incremental sales for advertisers across their entire sales funnel through performance-driven, personalized display ad solutions. We were conceived, founded and built with pure performance display in mind, and we are the global leader of performance retargeting and second largest retargeting company in Europe. Since 2005, we’ve been completely performance-focused. In fact, we’ve built our entire company infrastructure – operations, technology, and support – around CPA. We deliver billions of banner impressions a month and industry-leading uplifts for hundreds of customers. Last but not least, we have been recognized by key publications and analysts.

Nationale BorgWerken bij Nationale Borg

Wil jij werken bij Nationale Borg? Bekijk onze actuele vacatures. Nationale Borg is een kleine specialist met een voortreffelijke track record en een uitstekende reputatie. Met ruim 90 man sterk zijn we als verzekeraar al 117 jaar de belangrijkste verstrekker van bankgaranties voor het bedrijfsleven in Nederland. En via Nationale Borg Reinsurance als herverzekeraar participeren we in de garantie- en kredietverzekeringsportefeuilles van verzekeraars over de hele wereld.

Nationale NederlandenWerken bij Nationale Nederlanden

Wil jij werken bij Nationale Nederlanden? Bekijk onze actuele vacatures. Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. De combinatie van 6000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor onze klanten te vinden.

NatudisWerken bij Natudis

Wil jij werken bij Natudis? Bekijk onze actuele vacatures. 100% Wessanen-dochter en gevestigd in Harderwijk, is met 9.000 producten en 350 leveranciers, de grootste distributeur van biologische en reformproducten in de Benelux. Onderdeel van Natudis is biologisch versleverancier Kroon, gevestigd in Nieuwegein. Kroon biedt een uitgebreid versassortiment van meer dan 1.000 producten.

NatuurmonumentenWerken bij Natuurmonumenten

Wil jij werken bij Natuurmonumenten? Bekijk onze actuele vacatures. Natuurmonumenten is een vereniging van meer dan 730.00 leden, met een gezamelijk doel: Zorgen voor natuur in Nederland.

Nauta Dutilh AmsterdamWerken bij NautaDutilh

Wil jij werken bij NautaDutilh? Bekijk onze actuele vacatures. NautaDutilh is an independent law firm in the Benelux. We are among the largest law firms in Europe, with over 400 lawyers, civil law notaries and tax advisers in offices in Amsterdam, Brussels, London, Luxembourg, New York and Rotterdam.

NeckermannWerken bij Neckermann

Wil jij werken bij Neckermann? Bekijk onze actuele vacatures. Neckermann.com is één van de absolute topbedrijven in homeshopping in Nederland en België. Daarbij stonden van oudsher catalogi centraal en was internet een extra bestelkanaal. Begin 2006 hebben we het fundamentele besluit genomen om dit om te draaien. We zijn nu een e-commerce bedrijf dat ook catalogi verstuurt. Dit beïnvloedt alle aspecten van de bedrijfsvoering. Van de assortimentskeuze tot prijsbeleid, van Klantenservice tot Klantmanagement en van Automatisering tot Financiën. Kenmerkend van e-commerce is dat we veel sneller en persoonlijker met de klant kunnen communiceren. Prijzen kunnen à la minute worden aangepast, nieuwe producten kunnen elke dag online gebracht worden en elke klant kan een persoonlijke mail krijgen.

Nedconcepts Werken bij Nedconcepts

Wil jij werken bij Nedconcepts? Bekijk onze actuele vacatures. Nedconcepts Nedconcepts is in 2000 opgericht door 3 jonge ondernemers uit Utrecht, al sinds de oprichting van de onderneming richtten wij onze activiteiten volledig op het internet. Na enige tijd begonnen wij met de realisatie en exploitatie van ADSL MetaCrawler, destijds de eerste zoek- en vergelijksite in Nederland voor ADSL-verbindingen. In de loop der tijd hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar kabel-internet, digitale televisie en mobiele en vaste telefonie.

Nederlandse LoterijWerken bij Nederlandse Loterij

Wil jij werken bij de Staatsloterij? Bekijk de actuele vacatures. De Staatsloterij is de loterij van Nederland met de grootste prijzenpot en de hoogste winkans. Onder het mom van ‘wat u ziet is wat u wint’ worden alle prijzen in de Staatsloterij vrij van kansspelbelasting uitgekeerd en doen alleen de verkochte lotnummers mee aan de trekking. De trekking van de Staatsloterij vindt altijd op de 10e van de maand plaats. Samen met de Koninginnedagtrekking op 30 april, Oranjetrekking op 30 juni, Gelukstrekking op 1 oktober en Oudejaarstrekking op 31 december organiseert de Staatsloterij jaarlijks 16 trekkingen.

Nederlandse SpoorwegenWerken bij NS

Wil jij werken bij NS? Bekijk onze actuele vacatures. NS verzorgt voor ruim 1,1 miljoen klanten in Nederland dagelijks de treinreis via 4.800 ritten over een drukbereden spoor. NS verzorgt aanvullende diensten, waaronder busvervoer, in de reisketen van deur-tot-deur. Het bedrijf beheert 380 stations en ontwikkelt samen met diverse partners de grote knooppunten van openbaar vervoer tot dynamische stadsportalen. Ruim 230.000 mensen doen dagelijks een aankoop in één van de winkels en horecagelegenheden. Samen met partners in Duitsland, België en Frankrijk vervoert NS klanten ook naar belangrijke Europese bestemmingen.

NEN AdviesWerken bij NEN

Wil jij werken bij de NEN? Bekijk de actuele vacatures. Wie werkt bij NEN, werkt mee aan afspraken om de wereld efficiënter en veiliger te maken. Werken bij NEN betekent direct betrokken zijn bij internationale marktontwikkelingen. Stoffig of ambtelijk kun je schrappen uit je woordenboek: als je bij NEN werkt, dan sta je met beide benen in de realiteit. Je bent bezig met actuele onderwerpen waar je iedere dag mee te maken hebt: van normen voor digitale televisie en e-learning tot babyvoeding of terrorismebestrijding. Je werkt met Nederlandse, Europese en internationale partijen.

NestléWerken bij Nestlé

Wil jij werken bij de Nestle? Bekijk de actuele vacatures. Nestlé is internationaal de absolute marktleider in voedingsmiddelen, The World Food Company No.1. Zo levert het hoogwaardige A-merken aan mensen en hun huisdier, voor elke tijd van de dag en in welke levensfase dan ook. Het is een betrouwbaar, pragmatisch, tolerant en verantwoordelijk bedrijf, denkend en werkend vanuit een lange termijn visie met respect, begrip en verplichtingen tegenover haar consumenten, klanten, leveranciers, aandeelhouders en vooral medewerkers.

NetprofilerWerken bij Netprofiler

Wil jij werken bij de Netprofiler? Bekijk de actuele vacatures. Netprofiler is een online marketing bureau dat gespecialiseerd is in het meten en verbeteren van online resultaten. Onze filosofie is “meten is weten” en “weten is de basis voor verbeteren”. We vinden het bijzonder leuk om te meten, analyseren en natuurlijk om resultaten te boeken.

NetvliesWerken bij Netvlies

Wil jij werken bij de Netvlies? Bekijk de actuele vacatures. Sinds 1997 helpt Netvlies de meest uiteenlopende organisaties met het realiseren van hun online doelstellingen. Dit doen wij door het beschikbaar maken van de modernste technieken en opzienbarende ontwerpen voor iedere klant. Onze op maat gemaakte diensten kenmerken zich door hun flexibiliteit en professionaliteit: van websites tot e-mail nieuwsbrieven en van zoekmachine marketing tot videopresentaties. Het team van Netvlies, gevestigd aan de Prinsenkade, bestaat uit 32 experts in diverse disciplines. Zij hebben ieder de ambitie oplossingen te creëren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Deze ambitie zien wij beloond met een sterk groeiend aantal aansprekende en tevreden opdrachtgevers.

Network2dayWerken bij Network2Day

Wil jij werken bij Network2day? Bekijk onze actuele vacatures. Network2day ontwerpt, implementeert en onderhoudt complexe IP infrastructuren voor data, Voice-over-IP en video. Network2day levert maatwerk – dus geen ‘confectie’. Wij vertalen uw eisen en wensen naar een flexibel, veilig, schaalbaar en robuuste IP infrastructuur.

NH HotelsWerken bij NH Hotels

Wil jij werken bij de NH Hotels? Bekijk de actuele vacatures. NH Hoteles is een van de top 25 ketens in de wereld en een van de belangrijkste in Europa. NH Hotels exploiteert bijna 400 hotels met zo’n 60,000 kamers in 26 landen in Europa, Amerika en Afrika.

Nilfisk-Advance Werken bij Nilfisk

Wil jij werken bij de Nilfisk-Advance? Bekijk de actuele vacatures. Nilfisk-Advance is één van ‘s werelds grootste producenten van professionele reinigingsapparatuur. Dankzij meer dan honderd jaar ervaring met het ontwikkelen van professionele schoonmaakmachines is Nilfisk-Advance uitgegroeid tot een specialist op het gebied van schoonmaken. Onze kennis van industriële reinigingsprocessen is duidelijk aanwezig in elk product dat we op de markt brengen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruikersvriendelijkheid en duurzaamheid maar bovenal grote schoonmaakkracht zijn de kenmerken van alle Nilfisk apparatuur.

NokiaWerken bij Nokia

Wil jij werken bij de Nokia? Bekijk de actuele vacatures. Nokia is een wereldleider op het vlak van mobiele communicatie en een drijfkracht achter de groei en de duurzaamheid van de ruimere mobiliteitsector. Nokia verbindt mensen met elkaar en brengt de informatie die voor hen belangrijk is binnen handbereik met gebruiksvriendelijke en innovatieve producten zoals mobiele telefoons, toestellen en oplossingen voor imaging, games, media en bedrijven. Nokia biedt apparatuur, oplossingen en diensten aan voor netwerkoperatoren en ondernemingen. Nokia kent een wijdverspreid aandeelhouderschap en noteert op vier grote beurzen.

NRC HandelsbladWerken bij nrc

Wil jij werken bij de NRC Handelsblad? Bekijk de actuele vacatures. NRC Handelsblad is, op papier en op het internet, een bron voor lokaal, nationaal en internationaal nieuws en achtergronden.

OblivionWerken bij Oblivion

Wil jij werken bij de Oblivion? Bekijk onze actuele vacatures. Oblivion is een echte internet-applicatie-experts sinds 1998.  Zij helpen u om uw proces, informatie- voorziening of interactie met uw doelgroep, zo rendabel mogelijk te maken. Door helder en eenvoudig interactie design en door de absolute top in techniek.

ObvionWerkben bij Obvion

Wil jij werken bij de Obvion? Bekijk onze actuele vacatures. Obvion verstrekt hypotheken sinds 2002. De hypotheekmarkt is ingewikkeld en verandert voortdurend. Obvion wil in deze markt een vaste en herkenbare koers varen. Daarom handelen ze steeds vanuit hun waarden: verantwoord, helder en onbezorgd.

Office Depot EuropeWerken bij Office Depot

Wil jij werken bij de Office Depot? Bekijk onze actuele vacatures. Gedurende 2011 viert Office Depot haar 25-jarig bestaan als wereldwijde leverancier van kantoorproducten en services. Office Depot levert elke dag kantoorartikelen aan miljoenen klanten overal ter wereld. Of het nu gaat om de plaatselijke winkel op de hoek of bedrijven uit de Fortune 500, Office Depot levert producten en diensten wereldwijd in 1641 gevestigde winkels, via een toegewijde sales force, top-klasse catalogi en een online vertegenwoordiging met een omzet van 4,1 miljard dollar. Office Depot heeft wereldwijd ca. 40.000 medewerkers in dienst en is goed voor een jaaromzet van ca. 11,6 miljard dollar. Via postorder en filialen in 55 landen verkoopt het bedrijf meer kantoorartikelen en -diensten aan meer klanten in meer landen dan welk ander bedrijf dan ook. De aandelen van Office Depot zijn genoteerd aan de New York Stock Exchange onder het symbool ODP.

Olympic FruitWerken bij Olympic Fruit

Wil jij werken bij de Olypmic Fruit? Bekijk onze actuele vacatures. Olympic Fruit heeft uitstekende relaties met telers wereldwijd en zoekt voor u Citrus, Druiven, Exoten, Hardfruit, Steenfruit of Zachtfruit van hoge kwaliteit.

Omega-PharmaWerken bij Omega Pharma

Wil jij werken bij de Omega Pharma? Bekijk onze actuele vacatures. Omega Pharma biedt verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de consument kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervaren.

OnMarc Werken bij OnMarc

Wil jij werken bij On Marc? Bekijk onze actuele vacatures. On Marc is gespecialiseerd in het leveren van gegevens en informatie over online bezoekers door integrale monitoring van de online omgeving. Door toepassing van producten van toonaangevende leveranciers als Celebrus Technologies en MicroStrategy bieden wij onze klanten beter inzicht in het gedrag en de wensen van de individuele online bezoeker. Zo wordt een nog meer klantgerichte en gepersonaliseerde online omgeving aangeboden. Door het verschaffen van een “360 graden” kijk op de individuele bezoeker door middel van “Customer Data Hubs” is het mogelijk om zowel online als in offline omgevingen klanten en bezoekers beter te bedienen.

OogstWerken bij Oogst

Wil jij werken bij Oogst? Bekijk onze actuele vacatures. Oogst staat voor samen online ondernemen. De kracht? Ze werken met de beste online professionals, zijn enorm enthousiast en blijven nog steeds groeien. Dat doet Oogst voornamelijk voor opdrachtgevesr met amibtie.

OoperonWerken bij Ooperon

Wil jij werken bij Ooperon? Bekijk onze actuele vacatures. Ooperon ziet het daglicht in 1998 en ontwikkelt zich tot een gerenommeerde naam in de branche. We zijn lid van VEBON, de overkoepelende vereniging voor ondernemingen in de veiligheidsbranche. Onze 35 medewerkers in vaste dienst staan paraat om beveiligingssystemen te ontwikkelen en te installeren. Onze grootste kracht is onze service: we blijven – ook na installatie – betrokken bij u en uw organisatie. Zo zijn we 24/7 bereikbaar. Onze service is bovendien landelijk dekkend. Ooperon is marktleider in het leveren van persoonsbeveiliging in de justitiële branche. We weten hoe belangrijk deze tak van beveiliging is en laten niets aan het toeval over. Daarbij speelt innovatie een grote rol. Kan het product nog veiliger, sneller of gemakkelijker te bedienen? Dan stropen onze ontwikkelaars de mouwen op. Op deze manier laten ze Ooperon – maar vooral u – voorop lopen.

OPEN32 – B32 GroepWerken bij Open32

Wil jij werken bij Open32? Bekijk onze actuele vacatures. Voor de laatste trends kun je bij Open32 terecht voor de nieuwste collecties van je favoriete merken. Ook adviseren ze je graag op het gebied van mode en geven ze een eerlijk advies.

Organisatie Groep ZuidWerken bij OGZ

Wil jij werken bij OGZ? Bekijk onze actuele vacatures. OGZ staat voor Organisatie Groep Zuid. Een onafhankelijk, no nonsens, ambitieus organisatieburo, wat toevallig gevestigd is in het zuiden des lands. Een buro wat niet de ambitie heeft de grootse te willen zijn, wél de beste!

OSL EuropeWerken bij OSL

Wil jij werken bij OSL? Bekijk onze actuele vacatures. OSL Europe ontwikkelt en levert fashionsoftware voor de kleding- en schoenenbranche. Met onze totaaloplossing STYLEman hebben wij ruime ervaring opgebouwd, zowel bij productiebedrijven als in het groothandel- en retailsegment. Daarnaast levert OSL Europe een krachtige B2B Webshop en de oplossing STYLEprm voor het beheren van (monster)collecties. Met onze vaardigheden en kennis van de maatgebonden industrie helpen wij onze relaties op alle fronten.

OSN Nederland

Wil jij werken bij OSN? Bekijk onze actuele vacatures. OSN is ruim vijftienWerken bij OSN jaar leverancier van printers, copiers, IT en software op het gebied van (digitaal) documentbeheer. De speerpunten ‘Printing’, ‘Services’ en ‘Solutions’ staan centraal en zijn onderscheidend door transparantie en flexibiliteit.

OutspotWerken bij Outspot

Wil jij werken bij Outspot? Bekijk onze actuele vacatures. Outspot biedt je telkens een belevenis aan uitzonderlijke prijs. Zo krijg je de mogelijkheid je leven nóg meer kleur te geven. Dit doen we door je te inspireren met enkele interessante aanbiedingen per week. Voor jou of voor je vrienden, je familie of partner. En dat aan flinke kortingen tot -80%.

Oxyma GroupWerken bij Oxyma

Wil jij werken bij Oxyma? Bekijk onze actuele vacatures. Oxyma Group bestaat uit de handelsnamen 2organize, InBetween Marketing Services en Oxyma Interim. De bedrijven binnen Oxyma Group helpen organisaties bij het creëren van klantwaarde. Dat doen we door marketing- en salesprocessen te optimaliseren én uit te voeren. Al onze opdrachtgevers hebben met elkaar gemeen dat ze geavanceerde direct marketingmethoden gebruiken om intensief te communiceren met grote aantallen klanten.