P-S

A-B, C-E, F-H, I-L, M-O, T-Z

Paardekooper GroupWerken bij Paardekooper

Wil jij werken bij Paardekooper? Bekijk onze actuele vacatures. Paardekooper is uw betrouwbare totaalleverancier in verpakkingen en disposables. We nemen onze verantwoordelijkheid met een vooruitstrevend en wetenschappelijk onderbouwd MVO-beleid. Ons eigen designteam staat garant voor de meest creatieve en innovatieve oplossingen. Ongeacht of uw voordelig wilt inpakken of écht wilt uitpakken: Paardekooper is koploper in verpakkingen en disposables. En daarmee zetten we ú op voorsprong. We geloven in de verpakking als volwaardig marketinginstrument; een manier om het verschil te maken in een competitieve markt. Met creatieve ontwerpen, vernieuwende oplossingen én duurzame innovaties.

Pabo BVWerken bij Pabo

Wil jij werken bij Pabo? Bekijk onze actuele vacatures. Pabo.nl verzorgt Nederland al ruim 20 jaar van erotiek-gerelateerde artikelen. Het assortiment van Pabo bestaat uit onder andere trendy kleding, sexy lingerie, erotische speeltjes en erotische DVDs. Pabo kernpunten zijn discretie en innovatie. Pabo is inmiddels in negen Europese landen actief.

Panasonic BeneluxWerken bij Panasonic

Wil jij werken bij Panasonic? Bekijk onze actuele vacatures. Met bijna 100 jaar ervaring is Panasonic een van de grootste producenten van consumentenelektronica ter wereld. Sinds de oprichting in 1918 is het van oorsprong Japanse bedrijf uitgegroeid tot een multinational met een breed productassortiment voor zowel consumenten als voor zakelijke toepassingen: van audiovisueel en informatie/communicatie-apparatuur tot huishoudelijke apparaten, personal care en beveiligingsapparatuur.

Pangaea Internet DevelopmentWerken bij Pangaea

Wil jij werken bij Pangaea? Bekijk onze actuele vacatures. Pangaea is een full service internet bureau. Het team van PANGAEA maakt succesvolle Websites door het neerzetten van een goede Internet Marketing Strategie en door gebruik te maken van vernieuwende technologieën en ideeen van hun ontwikkelaars. Je gaat werken bij een onderneming die zich volledig inzet voor de klant. Je gaat bij een serieus bedrijf werken met serieuze klanten, echter is er zeker wel een informele werksfeer en zit jij binnenkort ook tussen echte ASP pioniers die pro-actief de markt benaderen.

Park Plaza Hotels EuropeWerken bij Park Plaza Hotels

Wil jij werken bij Park Plaza Hotels? Bekijk onze actuele vacatures. Park Plaza Hotels has its corporate office in Amsterdam and regional offices are in London, Amsterdam and Berlin. There are currently 39 properties and 7,300 rooms in total marketed mainly under the brands Park Plaza Hotels & Resorts and art’otel. Park Plaza Hotels is one of the most dynamic in the industry, backed by international investors who recognise the competitive edge and numerous advantages that a broad-based, global approach to the hospitality industry offers.

Paylogic NederlandWerken bij Paylogic

Wil jij werken bij Paylogic? Bekijk onze actuele vacatures. Paylogic is het snelst groeiende ticketingbedrijf in Europa met een groei van 2600% in de afgelopen 5 jaar. Meer dan 20 miljoen tickets zijn verkocht door evenementen in meer dan 20 landen aan bezoekers uit meer dan 150 landen. Paylogic’s mission statement: “Het herontwerpen van de wereld van ticketing met creatieve en betrouwbare ticketingoplossingen die evenementhouders in staat stelt de relatie met bezoekers op te bouwen en te versterken.”

PCI-Groep Werken bij pci

Wil jij werken bij PCI Groep? Bekijk onze actuele vacatures. Al uw documenten onder controle. Canon Business Center Amsterdam, Arnhem, Oss en Utrecht kan u daarbij helpen! Het milieu, werkgemak en plezier, maar natuurlijk ook professionalisering en kostenbeheersing maken een prominent onderdeel uit van uw bedrijfsvoering. PCT biedt u multifunctionele apparatuur die de brug tussen papier en digitaal vormt. Met één printopdracht maken ze van een digitaal document een papieren document en met een scanopdracht gaan ze van papier naar digitaal. De ervaren adviseurs kunnen u maatwerk leveren op het gebied van uw documentbeheersing.

PEAK-ITWerken bij PEAK-IT

Wil jij werken bij PEAK-IT? Bekijk onze actuele vacatures. Succes staat bij PEAK-IT hoog in het vaandel. In ruim 3 jaar zijn ze dan ook uitgegroeid tot een marktleider. Alle vestigingen kennen hun eigen marktbewerking en gevoel voor ondernemerschap is essentieel. Initiatief, gedrevenheid, en flexibiliteit zijn kernbegrippen om in deze snel ontwikkelende markt voorop te lopen. PEAK-IT ziet het belang van goede ontwikkeling van haar medewerkers goed in en investeert graag in training en opleidingen.

Pelican MediaWerken bij Pelican Media

Wil jij werken bij Pelican? Bekijk onze actuele vacatures. Pelican Media is een toonaangevende uitgeverij van premium titels die zich richten op de A/B1 welstandsklasse, het segment van de succesvolle lezer die geniet van de goede dingen die het leven te bieden heeft. Een zeer selecte groep mensen die doorgaans via andere wegen moeilijk te bereiken is. Pelican Media biedt u die toegang wél en dat maakt ons uniek en onderscheidend ten opzichte van andere uitgevers.

PeopleIncWerken bij PeopleInc

Wil jij werken bij Peopleinc? Bekijk onze actuele vacatures. PeopleInc. is een gespecialiseerde speler in de HR software markt. Ons personeelsinformatiesysteem ondersteunt alle processen op een HR-afdeling waardoor u effectiever en efficiënter kunt werken en minder tijd hoeft te besteden aan uw personeelsadministratie. Zo heeft u meer tijd voor uw strategisch personeelsbeleid en het begeleiden van uw medewerkers.

PeopleXSWerken bij PeopleXS

Wil jij werken bij PeopleXS? Bekijk onze actuele vacatures. Peoplexs werd opgericht door twee broers, Leo en Eelco Scheltinga en Frank Oddens. Gedreven door een passie voor werving en ontwikkeling van mensen, ontwikkelden ze het eerste online-recruitment systeem in 1999. De drive voor continue verbetering en uitbreiding leidde tot een wereldwijd platform. Dit platform ondersteunt nu elke dag duizenden gebruikers. Niet alleen bij werving, maar ook binnen HR op het gebied van mobiliteit, outplacement en talent management. Peoplexs is een van de snelst groeiende Europese leveranciers van talent management oplossingen, met kantoren in Kopenhagen (DK), Zürich (CH), Singapore (SG) en Den Haag-Rijswijk (NL) en met klanten in 53 landen.

Perform / Global Sports MediaWerken bij Perform

Wil jij werken bij Perform? Bekijk onze actuele vacatures. Perfrom Group. Ze vermarkten multimedia sport-inhoud op internet en digitale platforms. Daarnaast beheert Perform de omzet door middel van een mix van Content Distribution, reclame en sponsoring en door het ontwikkelen van platforms.

PersoonalityWerken bij Persoonality

Wil jij werken bij Persoonality? Bekijk onze actuele vacatures. Persoonality kent de wereld van Human Resource Management al sinds 1998. In de afgelopen jaren is het product payrolling steeds verder uitgebreid en verbeterd waardoor we nu HR Assurance kunnen aanbieden: een grensverleggend concept dat verder gaat dan alleen het overnemen van de administratieve lasten. HR Assurance ontzorgt de klant volledig, waardoor zij zich volop bezig kunnen houden met ondernemen

PietercilWerken bij Pietercil

Wil jij werken bij Pietercil? Bekijk onze actuele vacatures. Pietercil is een verkoop- en marketing organisatie met vestigingen in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Pietercil verdeelt snel roterende consumenten goederen in de grootdistributie en in andere kanalen. Onze partners, industriëlen, zowel multinationale- als lokale bedrijven, zijn producenten van voedings- en niet voedings producten.

PinkRoccade

Wil jij werken bij PinkRoccade? Bekijk onze actuele vacatures. PinkRoccade Local Government levert al meer dan 30 jaar Werken bij PinkRoccadebedrijfssoftware en diensten aan lokale overheden. De helft van de Nederlandse gemeenten en tal van waterschappen en provincies maken succesvol gebruik van onze oplossingen. Daardoor zijn ze beter in staat hun wettelijke taken uit te voeren en kunnen ze hun bedrijfsvoering verder optimaliseren. Zodat ze uiteindelijk een snelle en gestroomlijnde dienstverlening naar burgers en bedrijven kunnen verzorgen.

Polis DirectWerken bij Polis Direct

Wil jij werken bij Polis Direct? Bekijk onze actuele vacatures. Polis Direct is een dochter van Bovemij Holding en bestaat sinds 1995. Polis Direct heeft zich in deze periode ontwikkeld tot een specialist in het bemiddelen van particuliere verzekeringen. Bij Polis Direct zijn inmiddels bijna 120.000 verzekeringen ondergebracht en daarmee is Polis Direct de vijfde, onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar van Nederland.

Pon AutomotiveWerken bij Pon

Wil jij werken bij Pon? Bekijk onze actuele vacatures. Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven, is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Bij Pon werken bijna 11.000 mensen verspreid over 250 vestigingen in 12 landen.

PortbaseWerken bij Portbase

Wil jij werken bij Portbase? Bekijk onze actuele vacatures. Portbase is de neutrale en betrouwbare spin in het web voor alle logistieke informatie in de havens van Rotterdam en Amsterdam. Via het havenoverstijgende Port Community System van Portbase profiteren bedrijven van een veelheid aan intelligente diensten voor efficiënte en eenvoudige informatie-uitwisseling, zowel onderling als met overheden. Alle deelnemers optimaliseren zo hun logistieke processen. Daarmee verbeteren ze hun eigen concurrentiepositie en die van de havens. Portbase is van en voor de havencommunity en heeft geen winstoogmerk.

PortivaWerken bij Portiva

Wil jij werken bij Portiva? Bekijk onze actuele vacatures. Portiva is toonaangevend consultancy en implementatie partner die zich volledig en uitsluitend richt op portal toepassingen. Daarbij kiezen wij voor het Microsoft platform. SharePoint en .Net zijn steeds onze basis. Portiva voorziet in slimme oplossingen voor bijvoorbeeld het uitwisselen van documenten, tekeningen, beeldmateriaal en projectinformatie. Maar ook integratie en eenduidige presentatie van informatie uit verschillende applicaties is ons specialisme.

Powerhouse Werken bij Powerhouse

Wil jij werken bij Powerhouse? Bekijk onze actuele vacatures. Powerhouse biedt meer dan alleen toegang tot energiemarkten. De missie van Powerhouse is klanten in staat stellen actief in te kopen en te verkopen op de verschillende energiemarkten om zo hun posities te optimaliseren. Dit doet Powerhouse door het aanbieden van de beste handelsproducten, competitieve spreads, het state of the art handelsplatform en goede ondersteuning door ervaren accountmanagers.

Prénatal Moeder&KindWerken bij Prenatal

Wil jij werken bij Prénatal? Bekijk onze actuele vacatures. Prénatal is al 50 jaar een begrip als het gaat om zwangerschap, geboorte en ouderschap. Al 50 jaar hebben wij ervaring op het gebied van producten en diensten rond een nieuw leven. Al 50 jaar helpen en adviseren wij aanstaande vaders en moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, vrienden en kennissen.

Pretium Werken bij Pretium

Wil jij werken bij Pretium? Bekijk onze actuele vacatures. Pretium is een Nederlands telecommunicatiebedrijf dat sinds 1996 actief is op het gebied van vaste telefonie. Pretium stelt zich ten doel om Nederlandse huishoudens tegen de laagste kosten per maand te laten telefoneren met hun vaste netaansluitingen.

Princes FoodsWerken bij Princes

Wil jij werken bij Princes? Bekijk onze actuele vacatures. Princes werd opgericht in 1880 in Liverpool door Simpson & Roberts. In 1960 maakte Princes een start met de verkoop van haar producten in continentaal Europa aan de hand van een kantoor in Nederland. Op dit moment leveren wij onze producten in meer dan 25 landen in Europa. De Princes groep is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van A-merk en huismerk levensmiddelen. Om al deze topproducten te kunnen leveren hebben wij dagelijks contact met meer dan 150 leveranciers verdeeld over 40 verschillende landen. Princes beschikt over 9 productielocaties in het Verenigd Koninkrijk en over een eigen tonijnverwerkingsfabriek op Mauritius.

ProActive SoftwareWerken bij ProActive

Wil jij werken bij ProActive? Bekijk onze actuele vacatures. ProActive is software waarmee administratieve processen via het internet verlopen. Door toepassing van webbased technieken maakt ProActive het mogelijk administratieve processen gebruiksvriendelijk, veilig, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig in te richten. ProActive biedt modules voor het digitaliseren en verwerken van inkoopfacturen, contractbeheer, onkostendeclaraties en kas- en cliëntgelden. Met ProActive heeft u op ieder gewenst moment inzicht in de voortgang van uw administratieve processen, en wordt u er bovendien op geattendeerd dat deze tijdig worden afgewikkeld. De software van ProActive bestaat uit verschillende modules. Zo kunt u alleen gebruiken wat voor uw organisatie relevant is. Zo simpel is het, en dat geldt ook voor de software zelf.

Prominent Comfort ProductenWerken bij Prominent

Wil jij werken bij Prominent? Bekijk onze actuele vacatures. Hier vindt u namelijk niet alleen het grootste assortiment ergonomische stoelen, relaxstoelen en sta op stoelen van Nederland tegen de laagste prijs, maar bent u ook verzekerd van hoge kwaliteit en een hoog serviceniveau.

PSL Europe Werken bij PSL

Wil jij werken bij PSL? Bekijk onze actuele vacatures. PSL Europe is een internationale leverancier van promotionele producten, gespecialiseerd in horloges en electronica.

PyladesWerken bij Pylades

Wil jij werken bij Pylades? Bekijk onze actuele vacatures. Pylades is sinds 1986 met succes actief als integrale dienstverlener op het gebied van informatietechnologie. De kennis van de markt, de expertise van onze medewerkers en de efficiëntere implementaties van ICT-oplossingen liggen hieraan ten grondslag. Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Sharepoint, Business Intelligence, ICT-infrastructuren en software-development zijn onze kerncompetenties.

Quadia Web TVWerken bij Quadia

Wil jij werken bij Quadia? Bekijk onze actuele vacatures. Quadia is gespecialiseerd in online video oplossingen en content. Wij leveren een full service inclusief video platform, conceptontwikkeling en videoproductie. Wij realiseren uw online video projecten en kanalen in binnen- en buitenland. Ook leveren wij specifieke Web TV toepassingen voor marketing & promotie, online sales, communicatie, customer services, e-learning en webcasting. Deze toepassingen zijn allen gebaseerd op het Quadia online video platform.

Quality Produce International Werken bij QPI

Wil jij werken bij Quality Produce International? Bekijk onez actuele vacatures. Quality Produce International is gespecialiseerd in de import en export van groente en fruit en behoort inmiddels tot één van de grotere Nederlandse exporteurs. Wij bieden onze klanten een grote variëteit aan verse producten van hoogstaande kwaliteit.

Quarantainenet  Werken bij Quarantainenet

Wil jij werken bij Quarantainenet? Bekijk onze actuele vacatures. Quarantainenet is gespecialiseerd in de ontwikkeling van tools op het gebied van netwerkbeveiliging en netwerkbeheer. Onze producten sluiten naadloos aan op verschillende platformen waardoor ze in vrijwel ieder netwerk zijn toe te passen.Onze producten beschermen inmiddels al ruim 1 miljoen werkplekken en dit aantal groeit in hoog tempo.

Quisma Werken bij Quisma

Wil jij werken bij Quisma? Bekijk onze actuele vacatures. QUISMA stelt u in staat uw online marketingdoelstellingen te behalen. Wij leveren onze bijdrage aan uw succes door middel van efficiënte en duurzame performance campagnes. Succes zit ‘m in de details. Elke klant, klein of groot, kan rekenen op de uitgebreide service en expertise van QUISMA. Dat kenmerkt zich door de volgende factoren, die ons onderscheiden van de concurrentie: Vakkundige service, Gebundelde knowhow, en technologische voorsprong.

Rabobank Werken bij Rabobank

Wil jij werken bij Rabobank? Bekijk onze actuele vacatures. De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, actief in retailbanking, wholesalebanking, vermogensbeheer, leasing, vastgoed en verzekeren. In Nederland ligt de nadruk op Allfinanz-dienstverlening, de internationale focus is gericht op de food & agribusiness.

Rackspace Werken bij Rackspace

Wil jij werken bij Rackspace? Bekijk onze actuele vacatures. Rackspace is een jonge, van oorsprong Amerikaanse organisatie, die in 14 jaar is uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van hosting oplossingen. Door een zeer klantgerichte aanpak te combineren met state-of-the-art techniek en een groot scala aan flexibele oplossingen hebben ze jaar na jaar een groei van 60% – 80% weten realiseren. Bij Rackspace tref je geen automatische telefoonbeantwoorder met keuzemenu. Bij Rackspace krijg je 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar meteen een medewerker aan de telefoon.

RaetWerken bij Raet

Wil jij werken bij Raet? Bekijk onze actuele vacatures. Raet is een kennisintensieve IT-dienstverlener op het gebied van HR en payroll.  Raet verzorgt maandelijks meer dan twee miljoen salaris- en pensioenberekeningen. Bij Raet werken 850 mensen die in totaal circa 6.000 organisaties rechtstreeks bedienen. Raet is in Nederland dé marktleider en wil dat blijven. Dit is mogelijk door te kijken naar de ontwikkelingen in en (toekomstige) behoeften van de markt.

Raffel Werken bij Raffel

Wil jij werken bij Raffel? Bekijk onze actuele vacatures. Raffel biedt een compleet pakket aan internet, telefonie en ICT diensten voor het midden- en klein bedrijf. Als ondernemer bent u bij ons aan het juiste adres voor uw internetaansluiting, zakelijke telefonie, hosting en al uw ICT vragen. U zult merken dat ICT ook anders kan,Werken bij Randstad no-nonsense en altijd een persoonlijke benadering.

Randstad

Wil jij werken bij Randstad? Bekijk onze actuele vacatures. Al bijna 50 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. We zijn de grootste en beste HR-dienstverlener van Nederland. Als marktleider in Nederland met meer dan 250 vestigingen en ruim 2600 vaste medewerkers staan we midden in de wereld van werk.

Raritan EuropeWerken bij Raritan

Wil jij werken bij Raritan? Bekijk onze actuele vacatures. Raritan is a proven innovator of power management, infrastructure management, KVM and serial solutions for data centers of all sizes.

Reckitt BenckiserWerken bij Reckitt Benckiser

Wil jij werken bij Reckitt Benckiser? Bekijk onze actuele vacatures. Reckitt Benckiser is een Britse producent, distributeur en verkoper van voedingsproducten, huishoudelijke schoonmaakproducten en gezondheids- en verzorgingsproducten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Slough, Engeland. Het bedrijf staat 6e in de ranglijst best presterende Europese bedrijven.

RedmaxWerken bij Redmax

Wil jij werken bij Redmax? Bekijk onze actuele vacatures. De roots van Redmax stammen uit in 1995, het begintijdperk van het internet. Met de jaren ontwikkelde het bedrijf zich tot een stabiele factor, waar relaties van het eerste uur nog steeds mee (willen) samenwerken. Sterk inhoudelijke mensen, een degelijke bedrijfsvoering en een voortdurend adaptief vermogen heeft van Redmax een speler van formaat gemaakt in online wereld van strategie, business- en creative concepting, usability, technologie, marketing en beheer.

Reed BusinessWerken bij Reed Business

Wil jij werken bij Reed Business? Bekijk onze actuele vacatures. Reed Business Recruitment is het grootste nichenetwerk van Nederland. Via de verschillende vaksites van Reed Business kunt u efficiënt en effectief hoger opgeleide professionals werven in uw niche. Ons netwerk dekt de volgende sectoren: Zorg, Overheid, IT, Finance en HRM. Ons netwerk verenigt alle sites van Reed Business die door uw doelgroep bezocht worden om meer informatie over hun vak te vergaren. Dit zijn dus ambitieuze professionals die actief met hun vak bezig zijn. Kortom, de door u gewenste professionals. Zij worden bereikt met relevante nieuws- en vakinformatie. Uw vacatures worden dus altijd zonder waste geplaatst, aangezien ze perfect aansluiten op vakgebied en opleidingsniveau.

Refresco BeneluxWerken bij Refresco

Wil jij werken bij Refresco? Bekijk onze actuele vacatures. Refresco is een Europese groep van producenten van frisdranken en vruchtensappen voor vooraanstaande (inter-)nationale retailers en A-merkfabrikanten en is een snelgroeiende jonge organisatie met 23 vestigingen in 9 Europese landen en voert een zeer ambitieuze groeistrategie. De Holding is gevestigd in Rotterdam. De business unit Refresco Benelux is een van de 6 business units die vallen onder de Refresco Holding en beschikt over drie productielocaties in Nederland en een in België. Tezamen zijn in deze bedrijven ruim 600 medewerkers werkzaam. Jaarlijks worden circa 2 miljard units geproduceerd en een omzet van bijna 500 miljoen gerealiseerd. Het hoofdkantoor van Refresco Benelux is gevestigd in Maarheeze.

Reliance Managed ServicesWerken bij Reliance

Wil jij werken bij Reliance Consultancy? Bekijk onze actuele vacatures. Reliance bestaat uit Reliance Managed Services en Reliance Consultancy. Samen met CarePartners maakt Reliance deel uit van de BITSGroup. De organisatie bedient verschillende marksegmenten op het gebied van netwerk- en serverbeheer.

Rendement UitgeverijWerken bij Rendement

Wil jij werken bij Rendement Uitgeverij? Bekijk onze actuele vacatures. Rendement Uitgeverij is een snel groeiende uitgeverij van met name praktische vakbladen voor het midden- en kleinbedrijf. Het assortiment bestaat uit een multimediaal portfolio: vakbladen, themadossiers, handboeken, opleidingen, congressen, e-nieuwsbrieven en in toenemende mate (online) crossmediale producten.

Rexel NederlandWerken bij Rexel

Wil jij werken bij Rexel? Bekijk onze actuele vacatures. Rexel is wereldwijd toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen voor professionals. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij de best mogelijke totaaloplossingen en creëren we nieuwe markten. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst.

Ridam CareWerken bij Ridam

Wil jij werken bij Ridam Care? Bekijk onze actuele vacatures. Ridam Care is een internationaal opererende handelsonderneming, gericht op de marketing van consumentengoederen. Als onderdeel van Ridam richt Ridam Care zich met name op de ontwikkeling en marketing van artikelen voor o.a. de gebitsverzorging en contactlensreiniging. De Care producten worden wereldwijd geproduceerd volgens door Ridam Care vastgestelde specificaties. Voor de afzet richt Ridam Care zich vooral op de Private Label markt, waarmee decennia lang ervaring bestaat. Daarnaast bestaan er enkele eigen merken voor specifieke klantengroepen. Voor de niet-commerciële activiteiten, zoals transport, goederenopslag, voorraadbeheer, logistiek en de boekhouding maakt Ridam gebruik van een eigen Dienstencentrum, waarbij een platte organisatiestructuur garant staat voor een hoge mate van flexibiliteit.

Rotary Trading CompanyWerken bij Rotary Trading Company

Wil jij werken bij Rotary Trading Company? Bekijk onze actuele vacatures. Rotary Trading Company (RTC) levert mechanical seals, speciale afsluiters, pompen en mixers. Reviseert alle merken en typen mechanical seals en maakt gebruik van een zelf ontwikkeld web based ‘tracking and reporting’ systeem om trends in seal failure te registeren en te monitoren.

RotterdampasWerken bij Rotterdampas

Wil jij werken bij Rotterdampas? Bekijk onze actuele vacatures. De Rotterdampas is een instrument om mensen te motiveren leuke dingen te gaan doen en van het leven te genieten. Met de Rotterdampas worden mensen op ideeën gebracht en worden drempels om attracties te bezoeken verlaagd doordat men hier gratis toegang of hoge kortingen krijgt. Rotterdampas wil vooral minima en 65+ers bereiken, maar om niet te stigmatiseren is de Rotterdampas te koop voor iedereen. Van Rotterdammer tot Hoeksche Waarder, van jong tot oud. De Rotterdampas is daarom beschikbaar tegen verschillende tarieven: €60,- €12,50 of €5,- en verkrijgbaar in 20 verschillende gemeenten op 40 verkooppunten.

Roularta Werken bij Roularta

Wil jij werken bij Roularta? Bekijk onze actuele vacatures. Roularta is in België een dynamische hoofdrolspeler in het uitgeven en drukken van nieuws- en nichemagazines, kranten en gratis bladen, in het audiovisuele medialandschap en in het elektronisch uitgeven. w

Royal DelftWerken bij Royal Delft

Wil jij werken bij Royal Delft? Bekijk onze actuele vacatures. De Koninklijke Porceleyne Fles / Royal Delft is de enig overgebleven van de ca. 32 aardewerkfabrieken die zich omstreeks het midden van de 17e eeuw in Delft e.o. bevonden. Op welk tijdstip de eerste werkplaatsen ontstonden is niet met zekerheid bekend. Wij weten dat in andere plaatsen zoals Amsterdam, Haarlem en Middelburg reeds in de tweede helft van de 16e eeuw aardewerk werd gemaakt met meerkleurige decors op een witte achtergrond in een techniek.

RubiconWerken bij Rubicon

Wil jij werken bij Rubicon? Bekijk onze actuele vacatures. Rubicon heeft inmiddels ruime ervaring met de inzet van bedrijfsbrede portalen,  klantinformatie systemen, business intelligence, kennismanagement, ketenintegratie en onderscheidend maatwerk. Hierbij focussen wij altijd op het verbeteren van de kwaliteit van besluitvorming en uitvoering van uw organisatie. Als moderne kenniswerkersorganisatie werken wij vanuit onze missie dat wij uw business partner zijn voor hoogwaardige ICT-oplossingen die om snelheid, efficiëntie en senior expertise vragen en die bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen van vandaag.

s.Oliver Werken bij s.Oliver

Wil jij werken bij S. Oliver? Bekijk onze actuele vacatures. Mode voor iedereen, elke dag en in elke situatie, dat is S. Oliver. Voor hun is dat de missie en het echte geheim achter het succes. S. Oliver staat voor oprechtheid, authenticiteit, eerlijke producten tegen een eerlijke prijs, uitstekende kwaliteit en traditie. Zij, dat wil zeggen 7.387 mensen vol passie, inzet en teamgeest. De diepste wens is dat de klanten er altijd goed uitzien.

SAB CateringWerken bij SAB Catering

Wil jij werken bij SAB Catering? Bekijk onze actuele vacatures. SAB catering heeft ruim 55 jaar ervaring in de cateringbranche. Dagelijks maken ruim 750 enthousiaste SAB’ers werk van eten en drinken in 280 bedrijfsrestaurants voor uiteenlopende branches door heel Nederland. Met onze open bedrijfscultuur en persoonlijke aandacht van onze cateringmedewerkers zorgen wij ervoor dat de gasten zich bij ons thuis voelen. Op ons hoofdkantoor in Zwanenburg zijn de communicatielijnen kort waardoor wij flexibel zijn en maatwerk leveren.

SachaWerken bij Sacha

Wil jij werken bij Sacha? Bekijk onze actuele vacatures. By now, the company more then 75 branches in the Netherlands, Belgium, Germany and France. All this thanks to the strong foundation of the family business. The service office is in Tilburg. This means one central point for purchase, administration, personnel & organisation, distribution and communication.

SafescanWerken bij Safescan

Wil jij werken bij Safescan? Bekijk onze actuele vacatures. Safescan ontwikkelt en produceert specialistische apparatuur die organisaties helpt om veiliger en efficiënter te werken. Onze betrouwbare en betaalbare oplossingen worden in heel Europa gewaardeerd om hun bedrijfszekerheid, bedieningsgemak en aantrekkelijke prijsstelling. Tot onze klanten behoren ondermeer financiële instellingen, detailhandels, horecagelegenheden en bedrijven die amusementsdiensten aanbieden.

Saint-Gobain Werken bij Saint-Gobain

Wil jij werken bij Saint-Gobain? Bekijk hier de actuele vacatures. Het bedrijf was opgericht in 1665 in Frankrijk en heeft een lange internationale histrorie. The Saint-Gobain Group is nu marktleider in het bieden van innovatieve oplossingen om energie te besparen en en milieu te beschermen.

Sam MediaWerken bij Sam Media

Wil jij werken bij Sam Media? Bekijk onze actuele vacatures. Sam Media was founded when several seasoned experts in the mobile content industry joined forces. This created an ambitious provider of innovative mobile entertainment services to consumers worldwide. Sam Media focuses on the key elements of the value chain: content design, creation of service formats, production of marketing materials, planning and managing marketing campaigns. Services are offered under various brand names. Content is delivered and billed to the users’ mobile phones through mobile operator infrastructures. Sam Media currently reaches over 500 million mobile phone users in Europe, Africa, the Middle East and the Asia Pacific region.

Samsung ElectronicsWerken bij Samsung

Wil jij werken bij Samsung? Bekijk onze actuele vacatures. Samsung streeft al meer dan 70 jaar naar een betere wereld door actief te zijn in diverse bedrijfstakken, die tegenwoordig sectoren omvatten als geavanceerde technologie, halfgeleiders, de bouw van wolkenkrabbers en fabrieken, petrochemie, mode, medicijnen, financiën, hotels en nog veel meer. Ons vlaggenschip Samsung Electronics is wereldmarktleider op het gebied van hightech elektronica en digitale media. Via innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en samenwerking met onze partners/klanten laat Samsung de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden.

Sanoma Media Werken bij Sanoma

Wil jij werken bij Sanoma? Bekijk onze actuele vacatures. Sanoma Uitgevers is met bijna 75 publiekstijdschriften, 180 websites, 15 mobiele sites en 9 Apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma bereikt met alle media circa 90% van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder (bron NOM-STIR). Sanoma weet wat er leeft. Bij lezers van tijdschriften, bij bezoekers van sites en evenementen. Sanoma weet hoe doelgroepen denken, wat ze doen en laten. En die kennis delen we graag met onze business partners. In 2009 haalde Sanoma Uitgevers met haar dochters een omzet van 493,2 miljoen euro. Sanoma Uitgevers maakt deel uit van Sanoma Magazines, een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Sanquin BloedbankWerken bij Sanquin

Wil jij werken bij Sanquin? Bekijk onze actuele vacatures. Sanquin Bloedvoorziening is een not-for-profit organisatie, die de bloedvoorziening in Nederland verzorgt. Daarnaast speelt Sanquin een belangrijke rol in de transfusiegeneeskunde.

SAP Nederland Werken bij SAP

Wil jij werken bij SAP? Bekijk onze actuele vacatures. SAP Nederland is een dochteronderneming van SAP AG en verantwoordelijk voor alle activiteiten in Nederland. Het hoofdkantoor staat in ’s-Hertogenbosch. SAP is wereldwijd actief in ruim 50 landen en meer dan 190.000 klanten gebruiken de software om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.

Sara Lee InternationalWerken bij Sara Lee

Wil jij werken bij Sara Lee? Bekijk onze actuele vacatures. Sara Lee. At Sara Lee, we know that our continued growth and success depends on hiring the right people, for the right jobs, at the right time. We continuously seek the most talented, qualified, diverse and committed people to join our team. We provide them the opportunity to dedicate their drive, leadership and passion to achieving our goals every day.

SAS InstituteWerken bij SAS

Wil jij werken bij SAS? Bekijk onze actuele vacatures. SAS is specialist op het gebied van business analytics software en dienstverlening, en de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier.

Sawadee-ReizenWerken bij Sawadee

Wil jij werken bij Sawadee? Bekijk onze actuele vacatures. Sawadee staat voor Puur Reizen, al sinds 1983! Wie met Sawadee op reis gaat, ervaart een land echt. Ze bezoeken niet alleen de hoogtepunten, maar gaan ook naar minder bekende gebieden. Ze reizen in kleine groepen, laten je veel zien en beleven en zorgen er voor dat er makkelijk contact met de lokale bevolking wordt gemaakt. Daarom zegt men bij Sawadee: “De kleinste groepen, de grootste beleving”.

Scheer & Foppen Werken bij Scheer & Foppen

Wil jij werken bij Scheer & Foppen? Bekijk onze actuele vacatures. In 65 steden en dorpen in Nederland vindt u inmiddels de winkels van Scheer en Foppen. Onze winkels zijn voornamelijk gevestigd in het noorden, oosten en midden van ons land, maar ook in enkele steden in de randstad zijn onze winkels te vinden. In de Scheer en Foppen winkels vind u een uitgebreid assortiment consumentenelektronica uiteenlopend van een eenvoudige wekkerradio tot de nieuwste televisie. Van de hoognodige stofzuiger tot de onmisbare wasautomaat. Van ieder product biedt Scheer en Foppen voldoende keuzes.

Schneider ElectricWerken bij Schneider Electric

Wil jij werken bij Schneider? Bekijk onze actuele vacatures. Schneider Electric, de wereldwijde specialist in energiemanagement, biedt geïntegreerde oplossingen om energie veiliger, betrouwbaarder, efficiënter en productiever te maken. Met zeven sterke merken: Merlin Gerin, Merten, Ritto, Sarel, Stago, TAC en Telemecanique, is Schneider Electric actief in de segmenten woningbouw, gebouwen, datacenters, industrie en energie & infra. Wereldwijd werken er bij Schneider Electric ruim 120.000 werknemers in 102 landen. Iedere dag is het voor 500 medewerkers in Nederland de uitdaging en de ambitie om klanten perfect van dienst te zijn.

Schober Information GroupWerken bij Schober Information Group

Wil jij werken bij Schober Information Group? Bekijk onze actuele vacatures. Schober Information Group is met meer dan 400 medewerkers in Europa en een omzet van 135 miljoen euro een vooraanstaande informatieleverancier voor bedrijven en instellingen die Direct Marketing toepassen en/of eigen klanten- en prospectbestanden hebben. Met nauwkeurige klant- en marketinginformatie is Schober Information Group dé partner bij het ondersteunen van bedrijven op het gebied van strategische en operationele beslissingen.

Schoonenberg HoorcomfortWerken bij Schoonenberg

Wil jij werken bij Schoonenberg? Bekijk onze actuele vacatures. Schoonenberg is al ruim 85 jaar dé hoorspecialist van Nederland. In meer dan 200 winkels verspreid door het land staan ruim 750 betrokken professionals klaar om op het gebied van hoorcomfort al uw vragen te beantwoorden en aan uw wensen tegemoet te komen. Dankzij hun kennis, ervaring en persoonlijke aandacht bent u altijd verzekerd van de beste oplossing voor uw specifieke hoorprobleem.

SchrijvershofWerken bij Schrijvershof

Wil jij werken bij Schrijvershof? Bekijk onze actuele vacatures. Schrijvershof is een Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1925 en actief in de import en export van groente en fruit. Wij leveren in binnen- en buitenland aan importeurs, exporteurs, verwerkingsbedrijven, supermarkten en detaillisten. Bij ons vindt u een ruim assortiment groente en fruit uit alle delen van de wereld, ver weg en dichtbij. Onze passie is fruit, in het bijzonder citrusfruit. Vanuit het Fruitpakhuis in Oud-Beijerland leveren wij ook rechtstreeks aan consumenten, vers van land naar klant!

ScoreWerken bij Score

Wil jij werken bij Score? Bekijk onze actuele vacatures. Score is in 1981 opgericht en uitgegroeid tot één van de meest succesvolle jeansketens voor mannen met meer dan 80 winkels. Een collectie met merken als G-Star RAW, Chasin’, Diesel, Replay, PME Legend, Hilfiger Denim en meer. Score, de Jeans Store voor mannen.

SD WorxWerken bij SD Worx

Wil jij werken bij SD Workx? Bekijk onze actuele vacatures. SD Worx is de enige HR dienstverlener in Nederland die sociaaljuridisch en fiscaal recht onlosmakelijk verbonden heeft met haar salaris- en HR dienstverlening. Niet alleen uw HR afdeling en financiële afdeling zijn afhankelijk van een correcte implementatie van wet- en regelgeving. Wanneer deze optimaal ingezet wordt, zullen alle medewerkers mee profiteren van de mogelijkheden op dit gebied.

SecureLinkWerken bij Secure Link

Wil jij werken bij SecureLink? Bekijk onze actuele vacatures. SecureLink is een vooraanstaande Benelux georiënteerde security en networking integrator met vestigingen in Nederland en België. SecureLink bestaat sinds 2003, heeft een omvang van bijna honderd SecureLinkers en een omzetniveau van 36M. SecureLink is financieel gezond, is voorzien van de Graydon Financieel Gezond Bedrijf Award en groeit sterk. De oprichters en het management in zowel Nederland als België beschikken over een decennium aan ervaring in de security en networking markt.

Selekt Meat ProductsWerken bij Selektmeat

Wil jij werken bij Selekt Meat? Bekijk onze actuele vacatures. SelektMeat products is een modern en actief vleesbedrijf dat internationaal succesvol opereert. Wij zijn continu gericht op innovatie en productontwikkeling. Selektmeat Products heeft vele soorten machines met verschillende opties, technologie die het mogelijk maakt dat klanten van SelektMeat products het hele jaar door kunnen beschikken over een uitgebreid assortiment smaakvol vlees. Door dynamisch en flexibel denken en doen is het mogelijk dat Selektmeat Products b.v. producten op maat kan produceren ( tailormade ). Onlangs heeft Selektmeat een geheel nieuwe productieruimte ingericht zodat Selektmeat products voldoen aan de eisen van de BRC standaard.

SemiloWerken bij Semilo

Wil jij werken bij Semilo? Bekijk onze actuele vacatures. Semilo is opgericht in 2005 en heeft jarenlange ervaring in de (online) advertising sales, gecombineerd met gedegen kennis van zoekmachine-marketing/optimalisatie en de (technische) mogelijkheden op het gebied van hosting en bouw van websites. Dit maakt Semilo tot een partij die zowel commercieel als technisch haar mannetje staat. Door de directe aanpak en de snelle service kan Semilo snel inspringen op de behoeftes van klanten. De mensen achter Semilo hebben ervaring bij mediabureau’s, uitgevers en adverteerders waardoor we alle belangrijke facetten van online campagnes kunnen inzien.

SES World SkiesWerken bij SES

Wil jij werken bij SES? Bekijk onze actuele vacatures. SES World Skies is wereldleider op het gebied van satelliet gebruik. Ze verstrekken wereldwijd betrouwbare en veilige satelliet communicatie-oplossingen voor klanten uit de televisie en telecom industrie en bedrijven en overheden.

Sevenstar Yacht TransportWerken bij Sevenstar Yacht Transport

Wil jij werken bij Sevenstar? Bekijk onze actuele vacatures. Sevenstar Yacht Transport was founded in 1996 and initially served the North European market. After becoming a full partner of the Spliethoff Group in 1999, we began to expand our services and have since created a worldwide independent agency network.

Skala Home ElectronicsWerken bij Skala

Wil jij werken bij Skala? Bekijk onze actuele vacatures. Skala helps customers in renting consumer electronics, ranging from fridges to laptops and from freezers to TV’s. Skala’s core business is to provide excellent service and maximum convenience for our customers, based on high quality products – Skala helps!

Sky Radio GroupWerken bij Skyradio

Wil jij werken bij Skyradio? Bekijk onze actuele vacatures. Vier radiostations, 7 online stations, 110.880 minuten radio per week, dat is de Sky Radio Group. Het grootste commerciële radiobedrijf van Nederland dat barst van creativiteit, enthousiasme en kennis.De tientallen jaren radio-ervaring zijn terug te vinden binnen alle facetten van dit radiobedrijf. Van techniek tot sales en van dj’s tot marketing. Bijna alles wordt in huis bedacht, ontwikkeld, uitgevoerd en geanalyseerd.

SMAWerken bij SMA

Wil jij werken bij SMA Benelux? Bekijk onze actuele vacatures. SMA Solar Technology AG neemt wereldwijd een leidende positie in op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van zonne-energie omvormers en biedt als energiebeheerbedrijf cruciale innovatieve technologieën voor toekomstige energievoorzieningen. SMA is in 22 landen op vier continenten in alle belangrijke PV-markten vertegenwoordigd. De onderneming heeft meer dan 5500 werknemers in dienst en behaalde in 2011 een omzet van 1,7 miljard Euro.

Snijder Project Support Werken bij Snijder

Wil jij werken bij Snijder? Bekijk onze actuele vacatures. Snijder BV in Hoorn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van grondverzetmaterieel. De kracht van onze organisatie ligt in de daarbijbehorende technische ondersteuning. Wij kijken in het voortraject mee naar de specifieke inzetbehoeftes van onze klanten, om de juiste machines op maat aan te kunnen bieden. Onze machines, mankracht en specialistische kennis worden zowel voor Nederlandse als internationale projecten ingezet. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen verzorgen wij zelf het onderhoud en reparaties van onze machines, in onze werkplaats en on site. Onze opdrachtgevers zijn veelal werkzaam in de grond, weg- en waterbouw, alsmede in de mijnbouw.

SofonWerken bij Sofon

Wil jij werken bij Sofon? Bekijk onze actuele vacatures. Sofon Guided Selling wordt toegepast over de gehele wereld. De klanten zijn veelal internationaal opererende bedrijven die streven naar eenheid in het offerte- en orderproces. Zo houden zij – op afstand – grip op hun verkoopactiviteiten waar ook ter wereld. Bovendien maken zij graag gebruik van de mogelijkheden binnen Sofon Guided Selling om met een druk op de knop offertes en orders te vertalen in elke taal die wenselijk is.

Software Improvement GroupWerken bij SIG

Wil jij werken bij Software Improvement Group? Bekijk onze actuele vacatures. De Software Improvement Group biedt een geweldige werkomgeving. Wij werken voor de meest toonaangevende bedrijven en aan zeer interessante projecten. Typisch voor dergelijke opdrachten is dat ze kort zijn, intensief, en een hoog energieniveau vragen. Wij zitten op de scheidslijn van Business en IT. Onze klanten vertrouwen op ons vanwege onze superieure kennis. We hebben een intensieve relatie met de wetenschappelijke wereld en zetten die ten volle in ten behoeve van onze klanten.

SolmateWerken bij Solmate

Wil jij werken bij Solmate? Bekijk onze actuele vacatures. Solmate is dé full service provider van Planning & Control, Financial Management, Business Intelligence, Spend Control en Content Management systemen. Full service betekent naast het verzorgen van licenties en implementatie ook verantwoordelijkheid nemen voor de continuïteit van de oplossing in de organisatie.

SolviteersWerken bij Solviteers

Wil jij werken bij Solviteers? Bekijk onze actuele vacatures. Solviteers is opgericht in 1993 en uitgegroeid tot een onafhankelijk en succesvol organisatie­adviesbureau dat opereert op het raakvlak van organisatie en automatisering. Wij richten ons op onze kerncompetentie en op een aantal specifiek gekozen markten. Onze kerncompetentie is tweeledig: Softwareontwikkeling: wij maken zowel maatwerk- als standaardapplicaties. Oplossingen die in de dagelijkse praktijk daadwerkelijk toegevoegde waarde bieden voor onze klanten. Organisatieadvies: wij leveren organisatieadvies en implementatieondersteuning, ook op software­oplossingen die wij niet zelf maken. Dat doen wij pragmatisch en resultaatgericht; onze adviezen kunnen wij ook uitvoeren.

SOS Kinderdorpen Werken bij SOS Kinderdorpen

Wil jij werken bij SOS Kinderdorpen? Bekijk onze actuele vacatures. SOS Kinderdorpen zorgt er al ruim 60 jaar voor dat kinderen kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. Wereldwijde hulp aan kinderen in 132 landen. Wij geven 80.000 kinderen een liefdevol thuis in een gezinshuis in een van onze kinderdorpen. Ongeacht hun geloof, afkomst of huidskleur vinden deze kinderen een blijvend thuis in hun eigen land. Samen met lotgenootjes als broertjes en zusjes groeien ze op bij hun SOS moeder.

Special FruitWerken bij Special Fruit

Wil jij werken bij Special Fruit? Bekijk onze actuele vacatures. Special Fruit is een wereldwijde importeur van een breed, specifiek scala aan fruit en groenten: van bessen en aardbeien tot exoten en specialiteiten. Door onze lokale aanwezigheid en wereldwijde contacten kunnen we het hele jaar een optimaal evenwicht garanderen tussen vraag en aanbod.

Specsavers InternationalWerken bij Specsavers

Wil jij werken bij Specsavers? Bekijk onze actuele vacatures. ‘s Werelds grootste opticienketen in particulier bezit, werd in 1984 opgericht. Het bedrijf is inmiddels marktleider in het Verenigd Koninkrijk, met een marktaandeel van meer dan 30% en meer dan 1000 optiekwinkels inn binnen- en buitenland. De onderneming breidt zich voortdurend uit. Op dit moment werken er meer dan 500 medewerkers op het hoofdkantoor in Guernsey (Kanaaleilanden, Verenigd Koninkrijk) en nog eens 250 medewerkers op onze nationale hoofdkantoren. En dan hebben wij het nog niet over de 18.000 mensen die onze winkels bemannen. Het bedrijf heeft meer dan 1000 optiekwinkels in het VK, Ierland, Nederland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Spanje, Finland en Australië.

Springer MediaWerken bij Springer Media

Wil jij werken bij Springer? Bekijk onze actuele vacatures. Springer Uitgeverij BV, gestart in 2005, is een snelgroeiende uitgeverij met een omzet van 75 miljoen euro, met 3 vestigingen in Nederland waar 300 mensen werken. Springer Uitgeverij is actief in de volgende markten: gezondheidszorg, midden- en klein bedrijf, Supply Chain en sport. Springer uitgeverij maakt onderdeel uit van het wereldwijd opererende Springer Science+Business Media.

Square One ResourcesWerken bij Square One Resources

Wil jij werken bij Square One Resources? Bekijk onze actuele vacatures. Square One Resources has built a reputation since 1995 for service and delivery of specialist IT skills on a formula of establishing vertical technology ‘boutiques’ from the ground up and establishing credibility and a track record of success. With 140 people and growing, they work in two large open plan offices with a business casual dress code. Square One has recently opened an office in the Netherlands and are working on developing the Dutch market.

SteinfortWerken bij Steinfort

Wil jij werken bij Steinfort Glas? Bekijk onze actuele vacatures. Steinfort Glas behoort tot de meest veelzijdige vlakglasbewerkers in Europa. Vrijwel alle mogelijke glasbewerkingen zijn in Franeker onder één dak te vinden. Met behulp van de modernste logistieke systemen worden leveringen snel en betrouwbaar uitgevoerd. Hun jarenlange ervaring -vanaf 1919- staat borg voor de beste kwaliteit.

StepStone Werken bij StepStone

Wil jij werken bij StepStone? Bekijk onze actuele vacatures. StepStone is Europa’s online Carrière & HR Service. Via het internet brengt StepStone werkgevers en kandidaten op een effectieve en voordelige manier bij elkaar. Op deze manier helpt StepStone zowel werkgevers als kandidaten om hun wervings- respectievelijk carrièredoelstellingen te realiseren.

Stichting SimaviWerken bij Simavi

Wil jij werken bij Simavi? Bekijk onze actuele vacatures. Simavi is een internationale gezondheidsorganisatie die vindt dat iedereen recht heeft op een goede gezondheid. Daarom werken zij in de armste gebieden van ontwikkelingslanden aan de gezondheid van mensen. Ze richten zich speciaal op moeders omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie. Daarom werken wij in de armste gebieden van ontwikkelingslanden aan de gezondheid van mensen. We richten ons speciaal op moeders omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie.

Store SupportWerken bij Store Support

Wil jij werken bij Store Support? Bekijk onze actuele vacatures. Store Support is een bedrijf waar gepassioneerde professionals werken op het gebied van service en verkoop. Store Support ondersteunt ondernemingen en (semi-) overheden bij het behalen van haar doelstellingen op het gebied van verkoopgerichtheid, servicegerichtheid, klantcontact en klanttevredenheid.

SuniverseWerken bij Suniverse

Wil jij werken bij Suniverse? Bekijk onze actuele vacatures. Suniverse is een Nederlands bedrijf met veel ervaring in het aanbieden van systemen voor zonne-energie. Via dochterbedrijf Britannia Solar hebben zij in Groot-Brittanie 426 huishoudens van zonnestroom voorzien, waarmee Britannia Solar een toonaangevende leverancier van zonnesytemen werd. Uniek wasdat systemen zonder investering vooraf aan huishoudens werden geleverd.

Sunny CarsWerken bij Sunny Cars

Wil jij werken bij Sunny Cars? Bekijk onze actuele vacatures. Sunny Cars is in 1991 opgericht in München en is uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. De oprichter, Kai Sannwald, is ook tegenwoordig nog de eigenaar en CEO. Met 70 werknemers, verdeeld over Munchen en Hoofddorp, zijn we tegenwoordig actief op de Nederlandse, Belgische, Duitse, Oostenrijkse, Luxemburgse en Zwitserse markt.

SuominenWerken bij Suominen

Wil jij werken bij Suominen? Bekijk onze actuele vacatures. Suominen supplies industry and retailers with wet wipes, nonwovens, and flexible packaging for use in consumer products that people use every day – through two business areas: Wiping and Flexibles. Wiping business area is divided into two business units: Codi Wipes and Nonwovens. We operate  in  ten countries and two continents.