Vacancies
  • Antwerpen
  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Hainaut
  • Liège
  • Limburg
  • Oost-Vlaanderen
  • Vlaams-Brabant
  • West-Vlaanderen
139 Offres d'emploi

International Aqua Sales Engineer/ Bedrijfsleider

Appliquer maintenant !
a0wW7000000VBTqIAO 1477 Antwerpen

Description

Als Sales Engineer / Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van de marktpositie in Europa. Je zult nauw samenwerken met het management om strategieën te ontwikkelen en uit te voeren die gericht zijn op het vergroten van de omzet en het behouden van bestaande klanten. Je taken omvatten onder meer:
· Identificeren en benaderen van nieuwe zakelijke kansen in Europa, met een focus op havens en industriële gebieden.· Beheren van bestaande klantrelaties en zorgen voor een uitstekende klanttevredenheid.· Opstellen van offertes, onderhandelen over contracten en het afsluiten van deals.· Technisch advies geven aan klanten over onze waterzuiveringssystemen en oplossingen op maat aanbieden.· Bijdragen aan de ontwikkeling van marketing- en verkoopmaterialen.· Het bijwonen van beurzen, conferenties en netwerkevenementen om ons bedrijf te vertegenwoordigen en ons netwerk uit te breiden.

Offre d'emploi

· Aantrekkelijk salaris €100.000 (afhankelijk van ervaring)· Wagen + tankkaart (zelf bepalend welke)· Interessant bonussysteem · Maaltijd en Ecocheques · Groepsverzekering· Hospitalisatie verzekering· Benodigde tools: GSM, LAPTOP, IPAD,.. · Remote werk mogelijk · Veel reis opportuniteiten door heel Europa

Exigences du poste

· Een masterdiploma in Industriële Wetenschappen of een vergelijkbare technische discipline.· Sterke technische kennis van waterzuiveringssystemen en ervaring in de waterindustrie.· Kennis van verschillende soorten water, inclusief praktisch water, zeewater en zoutwater.· Bewezen ervaring in sales en het behalen van verkoopdoelstellingen.· Een bestaand netwerk binnen de havenindustrie, bij voorkeur in Antwerpen, Rotterdam, Gent, Franse havens, Duitsland, enz.· Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.· Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Frans (alle talen andere talen zijn een pluspunt)· Integriteit en een professionele werkethiek.

Profil de l'entreprise

Je komt terecht bij een toonaangevende leverancier van mobiele waterzuivering installaties, die worden ingezet voor diverse toepassingen zoals drinkwaterproductie, afvalwaterzuivering en industriële processen. zij streven naar duurzame oplossingen en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ter versterking het team zijn wij op zoek naar een Sales Engineer/ Bedrijfsleider met een passie voor waterzuivering en uitstekende commerciële vaardigheden.
Stad Antwerpen

BE AMBITIOUS.

Amina Oric
+3238082945