Care Program
  • Antwerpen
  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Hainaut
  • Liège
  • Limburg
  • Oost-Vlaanderen
  • Vlaams-Brabant
  • West-Vlaanderen
139 Vacatures

SAM RECRUITMENT CARES FOR ITS CLIENTS, CANDIDATES AND THE WORLD.

Elke dag streeft onze organisatie ernaar om mensen, bedrijven en de wereld te helpen die wij met zijn allen delen. SAM Recruitment heeft recentelijk het We Care programma gelanceerd om het verschil te maken voor kwetsbare personen, dieren en het milieu.


Hoe werkt het?

Het doel van dit programma is om gelden op te halen voor drie verschillende goede doelen, die eerder door ons eigen personeel zijn geselecteerd. Het werkt als volgt: het bedrijf en de recruiter kunnen na een succesvolle plaatsing, beiden een stem uitbrengen op het goede deel dat zij wensen te steunen. Aan het eind van het jaar zullen deze organisaties een schenking krijgen gebaseerd op het percentage stemmen dat ze hebben gekregen. Daarnaast zullen wij al onze stakeholders gaan activeren voor maximale impact. Zo zal ons personeel meedoen aan verschillende activatie campagnes zoals fondsenwerving, evenementen en zullen wij alles doen om onze partners bij ons programma te betrekken.

Hou deze pagina en Socials in de gaten voor verdere updates!

 

WE CARE for:

Plastic Soup Foundation

Deze organisatie strijdt tegen een van de ergste milieurampen van de huidige tijd: de plastic verontreiniging van onze oceanen en zeeën. Ze halen zelf geen plastic uit het water; ze zorgen dat het er niet meer inkomt door het probleem bij de bron aan te pakken.

"Elke minuut wordt er het equivalent van een vuilniswagen vol plastic in de zee gedumpt. Dat zijn 1440 wagens per 24 uur en 8 miljard kilo per jaar.”

Ga voor meer informatie naar: www.plasticsoupfoundation.org

 

Animal Rights

Animal Rights is een stichting die geregistreerd is in Nederland en België dat ontstond als actiegroep tegen dierproeven. Met onthullende undercoverbeelden, goed onderzoekswerk, sterke argumenten, levensreddende acties en krachtige petities is Animal Rights een ware stem voor de allerzwaksten in de maatschappij. Via hun nieuwste campagne ‘Plant Power’, proberen zij jonge mensen te overtuigen om meer voor plantaardige alternatieven te kiezen.

Ga voor meer informatie naar: www.animalrights.nl

Met Plant Power willen wij jonge mensen overtuigen om voor plantaardige alternatieven te kiezen. De wil is er vaak wel, maar men kent deze alternatieven (nog) niet."

Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen is een internationale organisatie dat medische hulp biedt op de plekken waar het echt nodig is: in oorlog en conflictsituaties en plekken waar levens worden bedreigd door ondervoeding, epidemieën en natuurrampen.

Wij zijn afhankelijk van ons netwerk van supporters om de verhalen te vertellen van de personen die wij helpen. Help ons verhaal te verspreiden!”.

Ga voor meer informatie naar: artsenzondergrenzen.nl